Antalis relancerer Olin premium offset

Antalis relancerer Olin premium offset

Antalis relancerer nu Olin premium offset med et nyt branddesign og en udvidelse af sortimentet. Med udviklingen af hele Olin-sortimentet tilbyder Antalis premium offset og kreativt papir til ethvert premium behov

For at være i overensstemmelse mellem Olins førsteklasses kvalitet og fremhæve den kreative essens, har Antalis i samarbejde med Design & Practice fra Holland genopfundet Olins branddesign.

Med det nye look minder Olin-brandet om, at papir er en vigtig faktor til at inspirere til nye ideer og udtrykke kreativitet.

Udvidelse af Olin Design-serien

Olin Design er et af de største designpapirsortimenter på markedet. Og fås i tre overflader, seks nuancer og 17 gramvægte med tilhørende konvolutter til offset og digital print.

I forbindelse med relanceringen udvides sortimentet til at omfatte 300, 350 og 400 g/m² for at møde de voksende behov på markedet for luksusemballage.

Inspireret af naturens kraft

Den nye kreative papir- og kartonserie Olin Origins kommer i organiske og naturlige nuancer med en subtil og blød overflade, der kan forbedre udtrykket på kreative tryksag.

Olin Origins-serien er inspireret af elementernes rå kraft og fås i 120, 240, 320 g/m² i de naturinspirerede farver, Chalk, Cereal, Pebble, Indigo og Lava Stone.

Olin Origins er papir til dem, som er på udkig efter organiske toner og en raffineret følelse. Papirets høje kvalitet betyder at Olin Origins er tilpasset alle applikationer og giver perfekt farvegengivelse i offset.

Serien fungerer til de fleste krævende efterbehandlingsteknikker for eksempel prægning i flere niveauer. Olin Origins er også kompatibel med tørtoner digitalmaskiner og i en overfladebehandlet version også med HP Indigo.

Når miljøet spiller en rolle

Alle Olin Design produkter er klimakompenserede i Skandinavien, og kunderne kan bruge klimakompensationslogoet på Olin Design.

Olin Origins henvender sig dermed til den miljøansvarlige designer og trykker, og er fremstillet af FSC-certificeret træ og fremstillet efter de højeste miljøproduktionsstandarder.

Olin Origins-serien er også medlem af organisationen “1% for planeten” og donerer 1% af sine indtægter til nonprofitorganisationer for at skabe en positiv social og miljømæssig indvirkning. Organisationen blev grundlagt i 2002, er aktiv i mere end 90 lande og arbejder med foreninger inden for forskellige områder som mad, dyreliv, vand og klima.

- Olin Origins er inspireret af naturens kraft i sit design og respekterer det i sin fremstilling. Gennem det smukke nye sortiment tilbyder vi vores miljøbevidste kunder en ny elegant mulighed til deres kreative projekter. Samtidig med, at vi garanterer en høj produktkvalitet og trykbarhed, der imødekommer ethvert behov, siger Michael Thorvaldsson, Scandinavien Product Manager Print Products hos Antalis.

Nye Olin værktøjer

Kreative sjæle kan opleve det opdaterede sortiment på første hånd gennem en række nye værktøjer. Blandt andet inspirationsværktøjet og prøvemappen.

Inspirationsværktøjet viser de mest raffinerede trykteknikker, fra præg i flere niveauer til udstansning eller hot-foil, og inspirerer til at udvikle egne tryksager.

Prøvemappen fremhæver kreativ finish på forskellige tryksager, farvegengivelse og tryk i offset, UV offset og digital print.

-hawin

 

Læs mere om kartonnage

14/9 2021
Markant forbedring af papemballages miljøaftryk

Markant forbedring af papemballages miljøaftryk

Siden 2018 er det lykkedes Europas pap- og kartonindustri af mindske sit CO2-aftryk med 24 procent. Det viser en undersøgelse for den Europæiske sammenslutning af producenter, Pro Carton, som derfor mener, at papemballage ikke alene opfylder kravene for en cirkulær økonomi, men også spiller en nøglerolle i overgangen til fremtidens lav-emmisionsprodukter

Interpack står for døren

Interpack står for døren

Når interpack 2023 slår dørene op i Düsseldorf fra den 4.-10. maj 2023, er omkring 2700 virksomheder fra hele verden klar til at præsentere banebrydende teknologier og emballagetrends fra hele værdikæden, som både kan skabe vækst og bidrage til at løse nogle af industriens udfordringer

Læserundersøgelse på PackMarkedet

Læserundersøgelse på PackMarkedet

Vi vil gerne gøre både PackMarkedet og packm.dk bedre. Til det formål har vi brug for læsernes input. Klik ind på linket herunder og læs nærmere om undersøgelsen. Det tager ca. tre minutter at komme igennem den

HP introducerer HP PageWide C550 Press til bølgepapemballage

HP introducerer HP PageWide C550 Press til bølgepapemballage

Den nye digitale højhastighedspresse leverer 90 lineære meter pr. minut og er skabt for at hjælpe emballageindustrien med at optimere omkostningerne ved fremstilling af flexo- og lithografiske materialer. Pressen har samtidig potentiale til at øge virksomheders operationelle effektivitet

PackMarkedet læserundersøgelse

PackMarkedet læserundersøgelse

Vi vil gerne gøre både PackMarkedet og packm.dk bedre. Til det formål har vi brug for læsernes input. Klik ind på linket herunder og læs nærmere om undersøgelsen. Det tager ca. tre minutter at komme igennem den

Emballagemesse er pakket og klar

Emballagemesse er pakket og klar

Efter seks år og en aflysning under pandemien er verdens største messe for emballageindustrien og relaterede procesindustrier atter i omdrejninger. Fra 4. til 10. maj 2023 bliver Düsseldorf igen mødestedet og teknologiværkstedet for fremtidens emballageløsninger

Fremtiden er sikret for Polar Mohr

Fremtiden er sikret for Polar Mohr

Heidelberg bevarer samarbejdet med Polar Mohr efter at den tyske producent af skæremaskiner er blevet overtaget af østrigske SOL Capital

 Finaledeltagerne til Better With Less er fundet

Finaledeltagerne til Better With Less er fundet

Emballageproducenten Metsä Board har udvalgt 12 finalister til sin årlige designkonkurrence. Temaet for Better With Less 22-23 er Kreative ideer til emballager uden spild, og ud af 124 deltagere fra 27 lande, har juryen udvalgt følgende til finalen:

Grundlægger af PKI Supply får ny rolle i Dana Lim

Grundlægger af PKI Supply får ny rolle i Dana Lim

Karl Brynningsen, som de seneste to år har været en del af industriafdelingen i Dana Lim, har ved årsskiftet valgt at drosle ned. Det betyder, at han stopper i sin nuværende stilling, men fortsætter i limvirksomheden med at yde support til eksporten til Polen og Ukraine