Interpack er aflyst- vender tilbage i 2023

Interpack er aflyst- vender tilbage i 2023

Messe Düsseldorf i samråd med sine partnere, branchen og messerådgivningsudvalget besluttet at aflyse interpack and components 2021, der skulle finde sted fra 25. februar til 3. marts. Det er begrænsningerne i forbindelse med coronapandemien og usikkerheden blandt virksomheder på grund af høje infektionsantal, der har gjort udslaget. Messerne vender tilbage i maj 2023

- Vi har gjort alt, hvad vi kan for at holde for interpacks enorme betydning i hævd for forarbejdnings- og emballeringsindustrien her under pandemien. Frem for alt fordi vi er blevet opmuntret af branchen til at skabe en begivenhed med det fysiske møde i centrum. Samtidig har vi afprøvet og testet et hygiejnekoncept, der kunne beskytte alle involverede. I sidste ende har feedback fra vores udstillere imidlertid vist, at usikkerheden var for stor, og vi er derfor ikke i stand til at være vært for en interpack-begivenhed, der kunne leve op til standarderne for en førende international messe.

Sådan siger Wolfram N. Diener, administrerende direktør for Messe Düsseldorf.

Han fortsætter:

- Den 25. november besluttede forbundsregeringen og de tyske delstater at gennemføre strengere foranstaltninger i Tyskland og muligvis endda udvide disse til det nye år. Det giver desværre ikke anledning til håb om, at situationen forbedres markant i løbet af de kommende måneder. Og det påvirker alle Messe Düsseldorf-begivenheder i første kvartal. Vi fokuserer nu på den næste udgave af interpack, som efter planen vil finde sted i maj 2023, og som vi vil supplere med udvidede onlinetilbud.

Messe Düsseldorf havde tilbudt registrerede udstillere særlige betingelser for deres deltagelse og samtidig givet dem en ekstraordinær opsigelsesret for de virksomheder, der ikke var i stand til eller ikke var villige til at deltage.

- Udover den unikke markedsdækning, det giver, er interpack primært præget af den direkte udveksling af viden og information mellem markedsledende virksomheder og de øverste beslutningstagere for brandowners over hele verden. Det er præcis, hvad der nu bliver forhindret af kontinuerligt høje infektionsantal i det centrale Europa og de tilknyttede og fortsatte rejsebegrænsninger og karantænebestemmelser. Vi glæder os derfor over Messe Düsseldorfs beslutning om at annullere interpack 2021 og fokuserer på interpack 2023, siger Christian Traumann, præsident for interpack 2021 og administrerende direktør og koncernchef i Multivac Sepp Haggenmüller.

- For branchen er det personlige møde og liveoplevelser stadig ekstremt vigtige, især når det kommer til kompleks teknologi. Begge dele gør det muligt at lave direkte markedssammenligninger og fremme nye ideer og skabe nye kundekontakter og netværk. Det er noget, online-formater kun delvist kan tilbyde. Vi ser nu frem til en vellykket interpack 2023, hvor industrien igen kan mødes på det der er branchens førende globale handelsmesse i Düsseldorf, analyserer Richard Clemens, administrerende direktør for VDMA Food Processing and Packaging Machinery Association.

Indtil næste udgave af messen kan industrien få adgang til løbende opdateringer om branchetrends, udviklinger og innovationer på www.interpack.de. Onlinetilbudet for components findes på www.packaging-components.de. Yderligere onlinemuligheder vil blive stillet til rådighed for udstillere og besøgende af den kommende interpack and components 2023.

-hawin

4/12 2020