Flaske og emballage i blomstrende enhed

Flaske og emballage i blomstrende enhed

Metsä Board har i samarbejde med Finlands mest vindende bokser designet emballagen til en ikke-alkoholisk, mousserende drik

Af Lisbeth Petersen

Den nye drink er produceret af Lasso Drinks, hvor Kimmo Kiovikko fortæller:

-Vi ville give forbrugerne et produkt, der visuelt overgår hverdagen. Drikken får sin smag fra rosenbladene, som træder flot frem på både flaske og emballage.

Designet er baseret på et billede af den tidligere, professionelle bokser, Eva Wahlström. Den 42 årige finsk-svensker var verdensmester i super fjervægt i seks år fra 2015 - 2020, og er dermed Finlands mest vindende, professionelle bokser gennem tiden.

Nu bruger hun i stedet hænderne til bl.a. at male, og for hvert solgt flaske med hendes motiv donerer producenten 50 cent til den finske søsterorganisation til Kræftens Bekæmpelse, Cancerfonden.

Emballagedesignteamet hos Metsä Board har været med i hele forløbet med designet af den spektakulære papemballage, som udover at beskytte flasken og danneren smuk helhed med den.

-Emballagen, som er åben på for- og bagsiden, danner en ramme rundt om flasken. Det minimerer mængden af materiale, der skal bruges til fremstillingen. Historien om produktet er trykt på både finsk og engelsk på æsken, siger Ilkka Harju, Packaging Services Director, EMEA og APAC , hos Metsä Board.

Emballagen er fremstillet af Orapac. Mikrobølgestrukturen har MetsäBoard Pro FBB Bright falsekarton på overfladen, mens bagsidens linjer og fluting er MetsäBoard Natural WKL Bright hvid kraftforing. Efter brug er kan emballagen genanvendes.

19/5 2022