Labelco A/S opnår BRC-Certificering med karakteren AA

Labelco A/S opnår BRC-Certificering med karakteren AA

For tredje gang tildeles virksomheden LABELCO A/S det anerkendte kvalitetsstempel BRC

- Det er en dejlig fornemmelse, og vi er stolte, siger projektkoordinator hos LABELCO A/S, Anne Poulsen, efter en vellykket audit på fødevarecertificeringen, BRC.

LABELCO A/S producerer selvklæbende etiketter, og det er tredje gang virksomheden opnår det anerkendte kvalitetsstempel.
Denne gang er det dog en opdateret BRC for emballagevirksomheder der er auditeret efter. Den nye version, BRC for Packaging and Packaging Materials version 5, har medført et nyt karaktersystem som har muliggjort en endnu højere karakter, nemlig AA, som LABELCO A/S fik tildelt. Det har tidligere ikke været muligt at få højere end A.

Den anerkendte og velrenommerede certificeringsautoritet, Bureau Veritas, stod for auditten og certificeringen.

En BRC certificering giver modtageren et kvalitetsstempel, som er attraktivt for kunder i fødevareindustrien der har høje fødevaresikkerheds- og kvalitetskrav. Meget få producenter af emballage til indirekte fødevarekontakt i Danmark, har en BRC certificering.

- Vi ser det som vores fornemmeste opgave, at leve op til kundernes forventninger til kvalitet og sikkerhed. Derfor går vi ’all in’ på denne certificering, siger administrerende direktør for LABELCO A/S, Erik Mikkelsen.

BRC, som står for British Retail Consortium, er en sammenslutning af britiske detailhandelskæder, der tilsammen dækker mere end 90 % af det britiske detailmarked.

Medlemmer er blandt andet Marks & Spencers, Tesco, Starbucks, WH Smidt, Harrods, Boots UK, Home Retali Group, Fortnum & Mason og mange flere. De har udviklet BRC Standarden for fødevaresikkerhed, og den er udarbejdet til fødevareproducenter, emballageproducenter og transportører.

Ud over krav til HACCP, stiller standarden detaljerede krav om f.eks. virksomhedens indretning, hygiejneregler, dokumentationer, sporbarhed, uddannelse og træning af medarbejderne.

-mklarlund

11/4 2016