Ajcon bygger nye lager- og logistikfaciliteter til BC Catering

Ajcon bygger nye lager- og logistikfaciliteter til BC Catering

Ajcon Entreprenør- og ingeniørfirma skal stå for totalentreprisen på 3.200 kvadratmeter nybyggeri i Stilling. Succes hos fødevaredistributøren BC Catering har skabt behovet for ekstra køle-, fryse- og tørvarelagerplads

Der er gang i de professionelle køkkener i Danmark, og det kan mærkes hos fødevareleverandøren BC Catering. Stigende efterspørgsel har givet stor pladsmangel på lageret i Stilling ved Skanderborg.

Derfor skal entreprenør- og ingeniørvirksomheden Ajcon, der er specialister i at bygge til fødevarebranchen og transportindustrien, nu i gang med at bygge et lager- og logistikbyggeri bestående af 3.200 kvadratmeter lager med køl, frys og tørvarelager.

I forbindelse med den nye lagerkapacitet opføres også en stor udleveringsbygning med plads til 15 lastbiler, så BC Catering kan optimere logistikken og forhindre pladsmangel fremover.

Det nye byggeri skal bygges sammen med de eksisterende bygninger, mens de er i brug. Det stiller særlige krav til entreprenøren:

- BC Caterings aktiviteter skal køre videre uden forstyrrelser gennem hele vores byggeperiode. Det kræver maksimal processtyring og stram projektledelse, så hele byggeprocessen bliver afviklet hensynsfuldt uden at forstyrre virksomhedens daglige aktiviteter, fortæller Christian Wihrs, administrerende direktør i Ajcon.

Ajcon har også tidligere bygget for BC Catering og har derfor også opført de bygninger, som den nye lagerbygning skal opføres i sammenhæng med. Totalentreprisen indledes til januar, og de nye lagerfaciliteter forventes afleveret i december 2018.

-hawin

7/11 2017
 • BrochurerDOWNLOAD
 • Wink

  Wink

  Perfect tools for perfect labels
 • DS Smith

  DS Smith

  Emballageløsninger der optimerer jeres forsyningskæde
 • Palomat

  Palomat

  Effektiv pallehåndtering
 • RajaPack

  RajaPack

  5.500 emballageprodukter – Leveret indenfor 48/72 timer.
 • hubergroup

  hubergroup

  More than just ink …
 • HSA Systems

  HSA Systems

  A Unique Imprint
 • RPC Superfos

  RPC Superfos

  SuperLock er plastemballage, der op til tredobler holdbarheden for fødevarer
 • Honeycomb Cellpack

  Honeycomb Cellpack

  Stødabsorberende og fikserende emballage