Til hjemmet og mindre kontorer

Til hjemmet og mindre kontorer

Brother præsenterer sin seneste serie af LED-farveprintere til hjemmet og mindre kontorer, der kan være med til at øge produktiviteten disse steder markant

Del artiklen på

Alle de nye printerne fra Brother er lydsvage og leverer både fremragende kvalitet og hurtige print- og scannehastigheder. De har også automatisk dobbeltsidet print.

Printerne er med til at holde omkostningerne nede på grund af de medfølgende store tonere, store papirskuffer og separat tromle. Alt dette giver stor printvolumen og lange intervaller mellem opfyldningerne.

Printerne er desuden trådløse med flere forskellige tilslutningsmuligheder, herunder Gigabit Ethernet, 5 GHz wi-fi og USB.

Det giver brugeren masser af muligheder på kontoret eller på farten med en mobilenhed. USB-tilslutningen er meget brugervenlig og gør det muligt, at brugeren kan printe dokumenter direkte fra et USB-drev uden brug af computer.

Og det brugervenlige design gør det faktisk muligt at printe straks efter udpakning.

Denne serie af LED-farveprintere omfatter en printer – HL-L3220CW – der leverer flotte print, og en alt-i-én-printer med print, scan og kopi – DCP-L3560CDW.

Serien omfatter også MFC-L3760CDW, en alt-i-én-printer med både print, scan, kopi og fax.

Til professionelt brug
Den pladsbesparende serie af professionelle LED-farveprintere består af meget lydsvage og effektive printere med en fleksible pakke af sikkerhedsfunktioner og løsninger, der kan skræddersys til den enkelte virksomheds behov.

Præcis som LED-serien til hjemmekontoret og mindre kontorer er serien her udviklet til at printe lydsvagt og samtidig levere hastigheder, der er op til 25 % højere end den forrige generation.

Med printerne i denne serie har man nem adgang til papiret, og der er mulighed for tilkøb af papirskuffer for at imødekomme behovene hos virksomheder med store printvolumener.

Der fås desuden også ekstra store tonere til disse modeller.

Alle printere har sikkerhed som standard ved hjælp af en tretrinssikkerhedsproces med en række robuste funktioner, der kan skræddersys til at beskytte den enkelte virksomhed.

Derudover er alle professionelle modeller kompatible med Brother Solutions og kan integreres med tredjepartsløsninger, herunder branchens førende udbydere, Kofax og YSoft.

Det giver virksomheden fuld fleksibilitet, hvad angår dokumenthåndtering, sikkerhed og kontrol.

LED-printerserien til professionelt brug omfatter to printere, HL-L8230CDW og HL-L8240CDW samt to alt-i-én-printere med fax, MFC- L8340CDW og MFC-L8 390CDW.

Ved hjælp af appen Brother Mobile Connect (der kan downloades gratis) kan man sende printjob til alle ovennævnte printermodeller, hvor som helst og når som helst.

Man kan print og scanne (scan kræver en alt-i-én-printer) dokumenter, mens man er på farten, og bestille originale Brother-forbrugsstoffer til levering lige til døren. 

Med Brothers originale forbrugsstoffer opnår du gode resultater, hver gang. Dine dokumenter er vigtige, så løb ikke risikoen for dårlig kvalitet.

Ved at anvende Brothers originale tonere er du sikret knivskarpe dokumenter af den bedste kvalitet. Print mere og spar mere med Brothers ekstra store tonere og sampak*.

De tomme Brother-tonere kan returneres til Brother uden ekstra omkostninger for kunden. Brother sørger vi for, at de bliver genanvendt. 

-hawin

*Kun HL-L8240CDW, HL-L8230CDW, MFC- L8340CDW og MFC-L8390CDW.

9/10 2023
 • Ny CEO positionerer Visutech til fremtidige udfordringer

  Ny CEO positionerer Visutech til fremtidige udfordringer

  tryk-og-print ›-Efter en fornem karriere på mere end tre årtier meddeler Visutech Digital AB, at virksomhedens grundlægger og CEO, Jan-Olof Jungersten, vil overdrage CEO-rollen til Johan Lidström. Denne strategiske ændring markerer en ny æra for virksomheden, samtidig med at den bygger på et solidt fundament af erfaring og succes.
 • ECO3 hæver overliggeren for automatisering af avisproduktion

  ECO3 hæver overliggeren for automatisering af avisproduktion

  tryk-og-print ›I forbindelse med at ECO3 fejrer Arkitex' 20 års jubilæum, har virksomheden lanceret yderligere forbedringer til workflow-løsningen til avisudgivere. Nu er version 6 klar til trykkerier og deres samarbejdspartnere
 • Nej-tak-ordningen til reklamer fortsætter

  Nej-tak-ordningen til reklamer fortsætter

  tryk-og-print ›Regeringen har på baggrund af en undersøgelse besluttet at fastholde den nuværende Nej-tak-ordning for hustandsomdelte reklamer frem for en ny Ja-tak-ordning
 • Fujifilm præsenterer Revoria Press GC12500 i Europa

  Fujifilm præsenterer Revoria Press GC12500 i Europa

  tryk-og-print ›Revoria Press GC12500 er markedets første digitale B2-arkpresse, der bruger tørtonerteknologi. I begyndelsen det kommende år annoncerer Fujifilm den første europæiske demonstration ved en Peak Performance Print-event i Tyskland
 • Tauro injektprinter og Anuvia blæk opnår 3M Performance Guarantee

  Tauro injektprinter og Anuvia blæk opnår 3M Performance Guarantee

  tryk-og-print ›Agfa har meddelt, at 3M har anerkendt den 'exceptionelle kvalitet' af Tauro bredformatprinterserien og Anuvia 1551 blækket og givet begge det særlige, blå ydelsesgaranti-stempel
 • Brother lancerer en hurtig og effektiv serie af s/h-laserprintere

  Brother lancerer en hurtig og effektiv serie af s/h-laserprintere

  tryk-og-print ›Brother er nu klar med en ny serie af s/h-laserprintere, der er designet til at gøre print i mindre virksomheder, på kontoret eller hjemme kontorer hurtigere og nemmere
 • Ny 3D-printet løbesko fra HP

  Ny 3D-printet løbesko fra HP

  tryk-og-print ›HP har netop præsenteret en bred vifte af nye innovative produkter og løsninger, herunder en helt ny 3D-printet løbesko, der er udviklet og produceret i samarbejde med Brooks Running
 • Nyt medlem af labelprinterporteføljen

  Nyt medlem af labelprinterporteføljen

  tryk-og-print ›Canon har netop præsenteret en forpremiere på Canon LabelStream LS2000, en ny 40 m/min inkjet-labelprinter, på Canon Expo i Yokohama, Japan