Nye end-to-end-løsninger fra Canon

Nye end-to-end-løsninger fra Canon

Tre nye ColorWavemodeller og fem PlotWave-storformatprintere er designet til at understøtte og fremme kreativitet, fra visualiseringen af idéer over udviklingsprocessen til de endelige design

ColorWave- og PlotWave-printerne integrerer ekstra finishing- og scanningsløsninger og tilbyder nu en alt-i-én-løsning, der gør automatisk produktion af storformatprint nemmere end nogensinde før. Med et udvalg af fuldt kompatible stackere og foldeenheder kan alle printere i serierne konfigureres til at imødekomme specifikke krav og nemt producere færdige dokumenter – alt sammen ved hjælp af én printer. Printerne kan nu opgraderes uden at skulle opdateres med finishing-udstyr. Brugere kan blot efterinstallere stacker eller foldeenheder, og få en komplet, end-to-end-, kompakt og produktiv løsning.

Der er også forskellige scanningsløsninger, der er kompatible med begge serier – Scanner Express, som kan integreres oven på PlotWave- og ColorWave-printere, samt Scanner Professional, en fritstående produktionsscanner, der giver den højeste kvalitet og maksimal produktivitet, og som kan integreres med én eller flere printere.

Printerne i disse serier er udviklet som en bæredygtig, kompakt og ergonomisk løsning, der passer i hvilket som helst miljø, fra kontorer over kopicentre til produktionsmiljøer – samtidig med at de er lydsvage i drift for at minimere forstyrrelser.

Intuitive, pålidelige og brugervenlige
Med den integrerede SMARTshield-printsikkerhed tilbyder de nye printere sikker afsendelse med beskyttelse af data og brugeroplysninger, når man sender et job til printeren. Den leverer sikker lagring ved at beskytte printdata mod tyveri eller utilsigtede dataudslip, godkendelse ved enheden for at forhindre adgang til fortrolige filer og beskyttelse mod hackerangreb, hvilket forhindrer, at ingen uden for virksomheden kan få adgang til printerens filer.

Ved hjælp af ClearConnect-softwaren sikrer printerne et strømlinet workflow for individuelle printjob eller komplekse job med flere filer. Med aktive meddelelser til operatøren og nøjagtige forhåndsvisninger kan brugere også lave nødvendige rettelser, inden de trykker på print, og sende print uden besvær, uanset placering eller enhed.

POWERsync-controlleren gør det muligt at integrere hvilken som helst printer fra ColorWave- og PlotWave-serien i et netværk med uniFLOW -teknologienfor sikkert print og regnskabsførelse.

-lipe

 

13/9 2020