Niagara label opgraderer med en Nilpeter FA-17

Niagara label opgraderer med en Nilpeter FA-17

Niagara Label i Buffalo, NY, har erhvervet en ny Nilpeter FA-17 for at udvide udsmykningsfunktionerne og valgmulighederne af substrater

Niagara Label, der har kørt med FB-Line-trykmaskiner siden starten af nullerne og dermed allerede er en del af Nilpeter-familien, ser ud til at blive mere omkostningseffektiv med de hurtige omskiftningsfunktioner i den nye FA-17.

FA-17 har været på Niagara Labels General Manager, Keith Hatswells, radar i nogen tid og lever op til alle de krav, som gør det muligt for virksomheden at adressere den mangfoldige produktportefølje.

- Den nye FA udvider vores kapacitet og egenskaber, som vi forventer vil medføre nye muligheder. Derudover gør det os mere konkurrencedygtige, især med hensyn til længere jobproduktioner og i forhold til andre virksomheders bredere trykformater, siger Keith Hatswell, General Manager, Niagara Label.

 Mulighedernes tilgang

Niagara Label er en mellemstor labelproducent i nærheden af Buffalo, NY, og med en belilggenhed der gør det nemt at betjene det nordøstlige hjørne, midtvesten og de mellematlantiske regioner i USA.

Med over 33 års erfaring står Niagara Label for produktion af højkvalitets labels til alle markedssektorer. Virksomhedens ’vi gør det’ tilgang passer endvidere perfekt til branchens just-in-time krav. Ligesom Nilpeter tænker de på kunderne som partnere og arbejder hårdt for at sikre, at det er en gensidig følelse.

- Efter at have set Niagara Labels fortsatte vækst ved hjælp af vores Nilpeter FB-Line-teknologi, er vi overbeviste om, at FA-17-trykmaskinens  automatiserings- og hurtigskift-funktioner giver den nødvendige effektivitet til at løse deres kapacitetsudfordringer, og også giver fleksibiliteten, så man er i stand til gå ind på nye markeder. Nilpeter er glade for at være Niagara Labels partner, siger Walt Mesik, senior salgskonsulent, Nilpeter USA.

-hawin

21/1 2021