intelligent printere og tidsbesparende værktøjer

intelligent printere og tidsbesparende værktøjer

HP Inc. lancerer en række nye og intelligente printere i HP OfficeJet Pro-serien (9015, 9025 og 9019), der er designet specifikt til mindre virksomheder

Den nye HP OfficeJet Pro-serie tilbyder en markant øget intelligens og et helt nyt design, som er kombineret med HPs stærke ydeevne og velkendte driftssikkerhed.

Samtidig introducerer HP Inc. en række nye værktøjer for at gøre oplevelsen med printerne lettere, hurtigere og bedre. Det indbefatter blandt andet en række tilføjelser til HP Smart App og en række forbedringer af brugeroplevelsen. Samlet udgør HP OfficeJet Pro-serien et vigtigt værktøj for mindre virksomheders forretnings-muligheder.

- Mere end halvdelen af alle mindre virksomheders ejere er enige i, at deres virksomhed ikke kan fungere uden en printer. Derfor vi har udviklet denne teknologi, der kan hjælpe med at spare tid og give fleksibilitet, så de ansatte i virksomhederne kan fokusere på at udvikle deres forretning, siger Anne-Sophie Hadberg, General Manager, EMEA Personal Systems Business, HP Inc.

HP OfficeJet Pro-serien indeholder Smart Tasks, der er et værktøj i HP’s mobile App, kan blandt andet eliminere gentagne procedurer og automatisere scanningsopgaver. Den gør det samtidig 50% hurtigere at organisere dokumenter, har automatisk 2-sidet print og giver mulighed for at scanne direkte til cloud, e-mail og andre enheder.

Med HP Smart App får man mulighed for at printe, scanne eller kopiere direkte fra telefonen, uanset hvor man befinder sig. Og så kan man spare op til 70% på blæk7 med HP’s Instant Ink, hvor blæk automatisk leveres til virksomheden. Den nye printer bestiller automatisk blæk, når den er ved at løbe tør.

Man behøver derfor ikke indkøbe blækpatroner8. Instant Ink Business plan (700 sider/måned) giver mindre virksomheder adgang til print i store mængder til en gunstig pris. Sammen med OfficeJet Pro 9019 model9 får man et års problemfri print med blæklevering inkluderet.

HP har udover OfficeJet Pro-serien annonceret ny HP Laser-portefølje, der inkluderer HP Laser, HP Laser MFP, HP Color Laser og HP Color Laser MFP. Med HP Laser-porteføljen får virksomheder en printerløsning til en gunstig pris kombineret stærk ydelse til den mindre virksomhed.

-hawin

 

 

 

 

 

 

15/5 2019