InPrint Milan 2020 aflyst

InPrint Milan 2020 aflyst

Nye datoer for den tredje udgave af den internationale udstilling for trykteknologi til industriel produktion i Milano, Italien, bliver snart offentliggjort

Mack Brooks Exhibitions har netop annonceret aflysningen af InPrint Milan, som skulle være afholdt i Fieramilano i Italien fra 22. - 24. oktober 2020, på baggrund af den igangværende globale Covid-19-krise.

Nicola Hamann, administrerende direktør for Mack Brooks Exhibitions, forklarer:

- Vi er alle klar over, at det har været et udfordrende år indtil videre. Mange begivenheder er blevet udsat til næste år på grund af konsekvenserne af Covid-19 og de igangværende rejsebegrænsninger, og mange deltagere har også været betænkelige ved at deltage i begivenheden i år. Vi har derfor i tæt koordinering med alle involverede partnere besluttet at annullere InPrint Milan 2020. Datoen for den næste begivenhed, bliver snart annonceret.

InPrint Milan-teamet kommunikerer tæt med kunder og partnere i de kommende uger og måneder og takker udstillere, partnere, leverandører og besøgende for deres støtte i en tid fyldt med udfordringer.

InPrint Milan er den italienske udgave af InPrint-mærket. Andre begivenheder inkluderer flagskibsbegivenheden InPrint München, Europas førende platform for den nye sammenslutning af trykkeriprofessionelle og producenter, der ønsker at maksimere deres nye forretningspotentiale inden for printapplikationer i den industrielle produktionssektor.

Den næste udgave af InPrint München finder sted i München Messecenter i Tyskland 9. - 11. marts 2021.

-hawin

 

 

15/9 2020