ICE Europe, CCE International og InPrint München 2021er udsat

ICE Europe, CCE International og InPrint München 2021er udsat

De tre messer inden for papir, tryk og konvertering, som skulle have være afholdt i München i marts 2021, er rykket til juni 2021

ICE Europe, CCE International og InPrint af udsat. Messerne skulle have været afholdt i München Trade Fair Center i Tyskland fra 9. til 11. marts 2021. Arrangøren af messerne, Mack-Brooks Exhibitions er dog klar med nye datoer, så begivenhederne nu finder sted fra den 22. - 24. juni 2021.

Beslutningen om at udsætte messerne er truffet i lyset af den igangværende coronapandemi og den fortsatte usikkerhed det skaber med henblik på planlægning og afholdelse af begivenheder, hvor mange mennesker mødes.

- Efter nøje overvejelse af forskellige muligheder er vi kommet til beslutningen om at afholde forestillingerne i juni 2021. Baseret på den aktuelle internationale udvikling på grund af Covid-19-pandemien, herunder yderligere lockdowns og rejsebegrænsninger, mener vi, at den mest ansvarlige beslutning på nuværende tidspunkt er at udsætte.

- Vores hovedfokus er at sikre en vellykket deltagelse for vores besøgende og udstillere. Og for at gøre det, er vi afhængige af de rette betingelser, siger Event Director for the Converting, Paper and Print Events på Mack-Brooks Exhibitions.

-hawin

 

 

 

15/12 2020