HP introducerer næste generation af Color LaserJet Pro

HP introducerer næste generation af Color LaserJet Pro

HP lancerer de nye generationer af deres mest populære printerserier, HP Color LaserJet Pro M100 og M200. De opdatererede printere har et øget fokus på bæredygtighed med nye energisparende funktioner og er samtidig designet til at give brugerne den komfort, sikkerhed, ydeevne og produktivitet, som der kræves af en printer til professionelt brug

De nyeste versioner af HP Color LaserJet Pro M100 og M200 er designet til at kunne styres fra brugerens mobiltelefon, gennem HP Smart App. Med appen kan brugere nemt og hurtigt printe, scanne og kopiere, samt organisere dokumenter 50 % hurtigere. 

Forbedret sikkerhed

De opdaterede versioner af HP Color LaserJet Pro M100- og M200-serien indeholder indbyggede sikkerhedsfunktioner såsom grundlæggende kryptering og adgangskoder for at beskytte og sikre enhedens personlige data og forretningsdokumenter, når der printes.

M200-serien inkluderer desuden endnu flere sikkerhedsløsninger i forsvaret mod trusler. Disse inkluderer bl.a. automatiske firmwareopdateringer, der hjælper med at registrere og stoppe angreb, og dual-band Wi-Fi, der giver en hurtigere og mere pålidelig forbindelse på trådløse modeller.

Kraftig ydeevne

HP Color LaserJet Pro M100- og M200-serien leveres med originale HP tonerpatroner med JetIntelligence, som sikrer maksimal ydeevne og farver i professionel kvalitet, der varer ved over tid.

Både M100- og M200-serien understøtter desuden udskrivning i store mængder med hurtige udskrivningshastigheder og mulighed for at scanne, kopiere og faxe. Derudover giver M200-serien mulighed for at vælge automatisk tosidet udskrivning.

-hawin

 

7/2 2020