GRAKOM samler emballagebranchen i nyt forum

GRAKOM samler emballagebranchen i nyt forum

Erhvervsorganisationen GRAKOM lancerer nu et nyt forum, der skal samle og styrke den danske emballagebranche

EmballageForum er et fagligt fællesskab for alle, der har interesse i design, udvikling, produktion og salg af emballageprodukter

Målet er at skabe klare rammer for faglig udvikling og markeds- og ledelsesinspiration for ambitiøse aktører i den danske emballagebranche. Medlemmerne af den nye forening får netværk, webinarer og inspirationsmøder, der kan være med til at styrke deres forretning.

- Mange af GRAKOMs medlemmer er i dag aktører på emballagemarkedet enten som producenter eller som designere. Samtidigt kan vi konstatere, at der i Danmark mangler et reelt fagligt fællesskab for aktørerne i emballagebranche. Et sted, hvor de kan mødes, lade sig inspirere og være med i en faglig udvikling. Det skaber vi med EmballageForum, siger Thomas Torp, administrerende direktør i GRAKOM, der er erhvervsorganisation for over 500 virksomheder indenfor grafisk kommunikation, medier og markedsføring.

Ved lanceringen tæller EmballageForum over 40 virksomheder, der arbejder med emballage i blandt andet pap, papir og plast. Medlemmerne af EmballageForum får samtidigt adgang til GRAKOMs øvrige medlemsservices, herunder juridisk rådgivning og ikke mindst til miljørådgivning i topklasse:

- Vi ser gode synergier mellem emballagebranchen og vores øvrige medlemmer. Særligt mener vi, at den ekspertise vi gennem mange år har opbygget på miljø- og klimaområdet, kan komme endnu flere emballagevirksomheder til gode. Vi rådgiver allerede i dag virksomheder fx om de omfattende miljøkrav til fødevareemballage, siger Thomas Torp.

EmballageForum vil i den kommende tid række ud til aktørerne i emballagebranchen for at samle branchen om initiativet. Der er allerede planlagt en række inspirationsmøder og andet i forummet.

Læs mere og se alle aktiviteter på Emballageforum.dk.

 

23/3 2021