Grakom lancerer Fespa DenmarkFormand for Fespa Denmark, Niels Rask fra NS System.

Grakom lancerer Fespa Denmark

Skilte, sign- og tekstiltryk får nu sin egen brancheforening under navnet Fespa Denmark

Danske virksomheder, der arbejder med storformat og tekstiltryk, har i en årrække haft mulighed for at være medlemmer af Grakom, men nu får denne del af branchen for første gang sin egen forening.

- Skilte, lysreklamer, tekstiltryk og serigrafi, hvor man producerer på alle mulige former for materialer, er områder, hvor det går fornuftigt i disse år. Derfor har vi en forhåbning om, at der er mulighed for at få rigtig mange virksomheder med ombord i den her nye forening. Fespa Denmark vil være hjemmebanen for virksomheder, der trykker på alt muligt andet end papir, siger formand, Niels Rask.

Fespa gør branchen dygtigere

Det vil give en række fordele at være med i Fespa Denmark. Igennem foreningen har medlemmer mulighed for at søge om tilskud til undervisningsforløb og udviklingsforløb.

- Hvis man som virksomhed har et emne, man kæmper med – det kunne fx være en miljøproblematik – så kan man ansøge Fespa om eksempelvis at sponsorere at kursusforløb, siger Niels Rask.

Fespa Denmark vil desuden afholde arrangementer løbende for at gøre branchen endnu skarpere. Thomas Torp siger, at virksomheder i sign-segmentet har god grund til at glæde sig:

- Det er vores ambition at være samlingspunkt for skiltevirksomhederne i Danmark. Derfor vil vi aktivere vores tilknytning til Fespa ved at etablere Fespa Denmark. Så kan vi på en og samme tid levere helt målrettede tilbud og aktiviteter til de virksomheder, samtidig med at virksomhederne også får glæde af den service og rådgivning, vi i øvrigt leverer i Grakom. Det bliver simpelthen dobbelt så godt at være skiltevirksomhed i Grakom fremover.

-hawin

 

Fakta:

Fespa Denmark blev formelt etableret den 22. august, hvor bestyrelsen blev nedsat og vedtægterne godkendt. Allerede fra starten har Fespa Denmark mere end 100 medlemsvirksomheder og det tal forventes at vokse med det nye initiativ. Foreningen er en underforening til Grakom og bestyrelsen består af:

Niels Rask, NS System – formand

Per Nonbye, Nonbye

Peter Bisgaard, BIS Reklame

Jakob Lund, Lund Skilte

Christian Østerlund, Danske Lysreklame Producenter

På Sign, Print & Pack fra den 18.9. til den 19.9. kan du møde Fespa Denmark og høre mere om, hvad Fespa Denmark kan tilbyde sign-markedet.

2/9 2019