Gallus inviterer til Label Day, men bliver hjemme fra LabelExpo

Gallus inviterer til Label Day, men bliver hjemme fra LabelExpo

Heidelberg og Gallus, bliver væk fra LabelExpo i Bruxelles i april 2022. I stedet afholder man, Label Day ved hovedkvarteret i Heidelberg / Wiesloch dagen før LabelExpo åbner

I slutningen af april åbner LabelExpo dørene i Bruxelles. Men selvom messen er ventet med længsel af den grafiske branche og trykindustrien er det ikke alle virksomheder blandt de gængse udstillere som stiller op med stande.

En af dem som trækker stikket er Heidelberg, som sammen med sit datterselskab, Gallus, bliver hjemme.

I forlængelse af Covid-19 pandemien oplever Heidelberg og Gallus nemlig leveringsforsinkelser på diverse råvarer og maskinkomponenter.

Her er det Poul Breindal fra Heidelberg og Gallus' danske afdeling på en tidligere udgave af LabelExpo-messen i Bruxelles.

Hos Gallus har man derfor besluttet, at samtlige tilgængelige komponenter skal gå til kundemaskiner, der allerede er sat i ordre, fortæller Poul Breindal fra Heidelberg og Gallus’ danske kontor.

- Vi kan ikke både bygge en messestand op med et komplet udvalg at integrerede maskiner og så samtidig levere til de kunder, som bestiller.  Både Gallus og Heidelberg har haft et godt år, og har solgt rigtig mange maskiner. Man mener ikke der er forsvarligt at stille op med nye Gallusmaskiner på messen, samtidig med at man risikerer forsinkelser på allerede bestilte kundemaskiner, siger Poul Breindal.

I stedet kan interesserede kunder deltage i Heidelberg og Gallus’ Label Day i Heidelberg i Tyskland.  Det er et event som finder sted den 25. april 2022 og altså dagen før LabelExpo messen i Bruxelles åbner.

Hos Gallus og Heidelberg håber man, at kunder, som alligevel er på vej til LabelExpo er interesserede i at lægge vejen forbi arrangementet.

- Der er arrangeret bustransport fra Heidelberg til Bruxelles mandag eftermiddag, siger Poul Breindal og understreger, at planen er, at vi deltager på LabelExpo i Bruxelles igen til september 2023.

-hawin

 

På Label Day kan man opleve følgende:

 Narrow web teknologi:

  • Gallus Labelfire 340, digital hybrid etiketmaskine
  • RCS 430 til trykte printkort (printed electronics)
  • Digital UV blæk udvikling - Break-out session
  • Labelfire digitale etiketapplikationer - Break-out session

 

Arkoffset til vådlims-etiketter

  • Speedmaster XL 106-8+LYYL med CutStar sheeter og FoilStar koldfoliering
  • Speedmaster CX 75 til etikettrykning i ark.
  • Inpress Control in-line måling af “opaque white”
  • Polar DC-12 etiket kanonstans-system
  • Cristala – “Brand Protection system” til etiketter

 

Arrangement på fabrikken i Heidelberg starter mandag d. 25/4 kl. 09:00.

 

20/12 2021