Brother indgår partnerskab med Kofax om at videresælge ControlSuite på global basis

Brother indgår partnerskab med Kofax om at videresælge ControlSuite på global basis

Brother International Europe offentliggør i denne uge et partnerskab med Kofax, der indebærer en integreret løsning til udvalgte Brother-laserprintere, alt-i-en printere og inkjet-modeller.

Brothers sælgere og supportere vil blive oplært til at bruge Kofax ControlSuite så de er godt klædt på til at hjælpe organisationer og virksomheder med at håndtere, sikre og styre dokumenter med en ensartet printstyring, scanning og dokumentsikkerhed.

- Kofax glæder sig over partnerskabet med Brother, siger Chris Strammiello, Senior Vice President of Channels hos Kofax.

- Deres prisvindende billedbehandlingsteknik og vores markedsledende sikkerheds- og automatiserings-software vil sammen skabe en værdifuld, overbevisende og omfattende løsning.

ControlSuite er næste generation inden for softwareløsninger til printstyring, scanning og dokumentsikkerhed. En løsning, der forenkler og styrker den centrale håndtering og styring af indhold via mobile og stationære enheder samt e-mail- og printflows.

ControlSuite håndterer, sikrer og styrer stort set alle aspekter inden for dokumentdistribution via print, scan, routing og opbevaring i virksomheden – på tværs af kombinationer af hybridsystemer, teknologier og enheder. Dette sikrer en unik produktivitet i kraft af ensartede print, scan og workflow-processer.

- Virksomheder har en større risiko for betydelige økonomiske tab i tilfælde af dokumentrelaterede sikkerhedsbrud end datasikkerhedsbrud. Kompatibiliteten mellem Brothers enheder og ControlSuite løser den største udfordring med sikker dokumenthåndtering: At sikre, at informationen lander i de rette hænder via en enkelt, strømlinet løsning, der giver færre fejl og mere produktivitet, siger Chris Marshall, Director of SMB Printing & Solutions hos Brother.

ControlSuite er nem at kombinere med Brothers laserprintere til små og mellemstore virksomheder og giver virksomhederne mulighed for at håndtere og styre deres dokumenter sikkert. Dermed understøttes efterlevelse af regler takket være automatisk genererede auditspor, der holder øje med dokumenter samt hvordan de tilgås og anvendes.

- For virksomheder af alle størrelser spiller IT-sikkerhed og især informationssikkerheden en afgørende rolle i dokumenthåndteringen og efterlevelsen, siger Jacqui Hendriks, Research Manager – European Imaging, Printing and Document Solutions hos analysefirmaet, IDC.

- Når en ny dokumenthåndteringsstrategi skal implementeres, må it-professionelle vælge løsninger, der yder en robust sikkerhed i forhold til de forskellige behov, der løbende udvikler sig på arbejdspladsen. Via partnerskabet med Kofax tilbyder Brother en bredere vifte af sikkerhedsløsninger, der skal hjælpe organisationer med at navigere i deres digitale forandringsproces. Kofax er en førende global aktør på udstyrs- og printhåndteringsmarkedet.

Brother – Kofax ControlSuite-produktet vil kunne fås fra andet kvartal af 2020.

-hawin

26/3 2020