Boxon investerer yderligere i digital HP-printteknologi

Boxon investerer yderligere i digital HP-printteknologi

Den svenske emballagevirksomhed er først i Norden med en HP Indigo 6900 opgraderet til HP Indigo 6K

Boxon er en af Nordens førende emballageleverandører, og har i mange år produceret etiketter med HP Indigo: Først med en HP Indigo 4X00 og siden 2015 - hvor maskinparken blev moderniseret, med en HP Indigo WS6800.

Nu investerer Boxon yderligere i digital printteknologi fra HP Indigo og er den første i Norden med en HP Indigo 6900 opgraderet til HP Indigo 6K.
Den nye trykpresse er allerede leveret og installeret af Visutech og producerer fuldt ud på Boxons produktionsanlæg i Borås.

Opgraderet med nye HP Indigo 6K-funktioner
I foråret lancerede HP en ny produktportefølje med digitale trykpresser, og Boxons HP Indigo 6900 er blevet opgraderet med de nyeste funktioner, der er tilgængelige i HP Indigo 6K-modellen:

Spot Master er et nyt farveautomatiseringsværktøj, der gør det muligt for Boxon at producere et brands specifikke farve på få minutter.

Brand Protection inkluderer flere helt nye adaptive sikkerhedsløsninger til brandbeskyttelse og kan give etiketterne flere lag af beskyttelse, såsom usynlige farver, unikke QR-koder, variable data og meget mere. Og alt kan udskrives på én gang.

HP Predictive Press Care er en cloudbaseret HP PrintOS-applikation, der effektivt optimerer og planlægger forebyggende vedligeholdelse. Appen viser tidlige advarselsskilte om forestående problemer. Det gør det muligt at udføre vedligeholdelse inden uheldet sker, og dermed undgår man unødvendig nedetid på trykpressen.

Ny printserver til hurtigere og jævnere arbejdsgang
Sammen med den nye trykpresse har Boxon også fået installeret HPs nye printserver, HP Production Pro til Indigo Label & Packaging.

-Det er en digital front-end-løsning, der let håndterer den mest avancerede og udfordrende arbejdsgang. Printserveren er blandt andet udstyret med HP Indigos hidtil hurtigste RIP, hvilket betyder, at Boxon er i stand til at udføre opgaverne op til fem gange hurtigere sammenlignet med den tidligere DFE-version, fortæller Anders Wulff fra Visutech

-lipe

11/9 2020