Agfa vinder to priser fra PRINTING United Alliance

Agfa vinder to priser fra PRINTING United Alliance

Oberon RTR3300 og Jeti Tauro H3300 overgik konkurrenterne i RTR UV og UV Hybrid Flatbedkategorierne i uddelingen af medlemsleverandørers løsninger, der bliver solgt her i 2020

Over 200 bidrag i 85 forskellige kategorier blev sendt ind til konkurrencen, som afholdes hvert år i USA

For Oberon var der tale om debut ved PRINTING United Digital Experience, som arrangeres hvert år i USA. Oberon RTR3300 vandt i RTR UV-kategorien (over 80 tommer), mens Jeti Tauro H3300 LED vandt højeste udmærkelse i kategorien UV Hybrid/Flatbed High Volume Production Class.

- At vinde to priser for årets produkt bekræfter vores globale teams dedikation til konstant innovation og levering af fremragende teknologi til vores kunder, siger Deborah Hutcheson, direktør for marketing, Agfa, Nordamerika, og fortsætter:

- Anderkendelsen afspejler den overlegne ydelse, pålidelighed og effektivitet, der er indbygget i Agfa-produkter med det formål at gøre vores kunder mere rentable.

Både Oberon RTR3300 og Jeti Tauro H3300 LED har avancerede teknologier:

Oberon er en dedikeret 3,3 m roll-to-roll printer med hastigheder op til 150 m² / t (1.615 ft²), der fås i en fire farve plus hvid og en seks-farve version. Dual-roll-indstillingen er i stand til at håndtere to ruller, der er op til 1,6 meter brede hver, fordobler det samlede output.

Oberons UV LED-blæk er optimeret til fleksible medier og opnået GREENGUARD Gold-certificering, idet de angiver, at de opfylder strenge kemiske emissionsstandarder og kan bruges i følsomme indendørsmiljøer som skoler eller sundhedsfaciliteter.


Jeti Tauro H3300 LED-printere er tunge, robust byggede arbejdsheste, der let håndterer ekstreme arbejdsbelastninger, flere skift og 24/7 udskrivning.

Velegnet til en række stive og fleksible underlag (f.eks. Papir, styren, bølgepap og bølgepapir), giver Jeti Tauro H3300 LED-udskrifter op til 3,3 m brede med hastigheder op til 453 m² ved opløsninger op til 1.200 dpi. Jeti Tauro LED-serien har en fire- og seksfarvet version (plus hvid eller primer) og tilbyder seks konfigurationer, der spænder fra manuel til fuldautomatisk udskrivning og rulleudskrivning. Ligesom Oberon opnåede Jeti Tauro UV-blæk GREENGUARD Gold-certificering.

Både outputenheder og ikke-outputenheder blev bedømt i årets konkurrence.
Agfa Corporation har vundet i alt 14 Product of the Year-priser siden sin første indsendelse i 2014. Det prisbelønnede Agon Product of the Year-prisvindende Oberon- og Jeti-system er nu tilgængeligt til levering over hele verden sammen med matchende workflow-software og blæk.

-lipe

16/10 2020