Agfa lancerer ultrahurtig inkjetprinter med lak på C!Print 2023

Agfa lancerer ultrahurtig inkjetprinter med lak på C!Print 2023

På C!Print 2023 Frankrig, viser Agfa den hurtigste version, Jeti Tauro H3300 UHS, af den avancerede multi-pass Jeti Tauro H3300 inkjet printerfamilie med laktryk

Agfas Jeti Tauro H3300 UV LED-hybridprinterfamilie er løsningen til større printserviceudbydere, med sin 24/7 produktivitet og prisvindende kvalitet, og et meget lavt blækforbrug på en bred vifte af stive og fleksible materialer på op til 3,3 meter. UHS-modellen (ultra-high-speed) klarer et gennemløb på 905 kvm/t.

 

Efter den tidligere introduktion af lak til HS-modellen, kommer UHS-modellen nu også med laktryk med en hastighed på op til 150 kvm/t, hvilket giver producenter af bølgepapdisplays mulighed for at forfine print ved at tilføje et lag højglans eller satinlak, enten påført hele overfladen, i form af ’flood varnish’, eller selektivt ’spot varnish’.

Alle modeller kan også bruge hvid blæk, eller hvid og primer. Blækket på Jeti-printerne er GreenGuard Gold-certificeret.

 

-Vi er glade for at kunne præsentere vores nyeste printløsninger på C!Print, siger Koen Steert, Head of Sales Sign & Display Europe hos Agfa, og fortsætter:

 

-Vi ser frem til at byde velkommen til printserviceudbydere på vores stand for at diskutere deres spørgsmål og behov og til at udforske, hvordan vores integrerede udbud af printere, blæk, software, træning og services kan tilpasses deres vej mod vækst og føre til varig succes.

 

Hos Agfa regner man med at et af diskussionsemnerne på standen uden tvivl vil være automatisering og effektivitet. Og det er netop aspekter, der er taget højde for i Jeti Tauro H3300 LED-platformen.

 

Alle produktfamiliemedlemmer kan forbedres med semi- eller fuldautomatiske muligheder for ilægning og udtagning af stive medier.

 

Maskinerne kan også udstyres med forskellige rulle-til-rulle printløsninger, der håndterer op til 700 kilo pr. rulle i både enkelt- og dobbeltrulletilstand. Et integreret kamera sikrer front-to-back nøjagtighed.

 

Agfas ’workflow-software’ tilføjer produktionsprocessen endnu en automatiseret dimension, som minimerer manuelle indgreb og dermed fejl, og endvidere begrænser printerens tomgangstid og reducerer spild. Også den bliver demonstreret på C!Print.

 

Asanti er en komplet produktionshub, der strømliner digitale printarbejdsgange via automatiseret preflighting og avancerede funktionaliteter såsom ’nesting’ og ’tiling’.

 

Den er afhængig af Agfas prisvindende farvestyringsteknologi og den seneste version af Adobes PDF Print Engine. Dens intuitive brugerflade til produktionsoversigt giver mulighed for effektiv planlægning og opfølgning af job.

 

C!Print 2023 finder sted i Lyon, Frankrig fra 31. januar til 2. februar.

 

-hawin

16/1 2023