Nye vinboxe sparer 12 ton plast om åretLindeman's og Rosemount er to af TWE's vine, som har fået nye emballager med mindre plast i de 2,8 millioner bag-in-boxes, der bliver solgt hvert år

Nye vinboxe sparer 12 ton plast om året

Den australske vinproducent Treasure Wine Estates (TWE) har opdateret alle sine bag-in-boxes, som fremover produceres med smallere håndtag og ny tappehane

I forbindelse med, at virksomheden flyttede produktionen af de populære bag-in-boxes til Smurfit Kappa i Sverige, besluttede TWE samtidigt at gennemgå alle sine emballager og undersøge muligheden for bæredygtige forbedringer.

Det har resulteret i en nydesignet tappehane, som reducerer plastmængden med fire gram pr. hane, og et smallere plasthåndtag, som mindsker plastforbruget med 0,4 gram pr. håndtag.

Med TWE's samlede produktion af 'pap'-vinene, giver det en samlet reduktion af plast i produktionen på 12 ton hvert år.

- Bæredygtighed har høj prioritet for os, når vi ser på udvikling af vores emballager. De nordiske lande er på mange måder førende, når det gælder arbejde med bæredygtighed, og kunderne har høje forventninger, som inspirerer os til at udforske nye og innovative løsninger, siger TWEs europæiske markedschef, Kirstie McCosh i en kommentar ifølge det svenske emballagemedie Packnews.

-lipe

 

12/9 2019