Fremtidens bæredygtige plastemballage

Fremtidens bæredygtige plastemballage

Når dette års FoodTech-messe i Herning åbner den 29. september, så inviteres der for første gang til halvdagskonferencen ’Fremtidens bæredygtige plastemballage’, som Plastindustrien er medarrangør af. Oplev bl.a. indlæg fra Arla Foods, Faerch, SKY-LIGHT, AVL , Københavns Kommune og BEWi Synbra

FoodTech er Nordens største fødevareteknologimesse, som i år afholdes i perioden 29. september – 1. oktober i MCH Messecenter Herning.

Til denne udgave af FoodTech er der ekstraordinært fokus på plastemballage, da Plastindustrien er medarrangør af halvdagskonferencen ’Fremtidens bæredygtige plastemballage’, som bliver afviklet som en del af messen.

Formålet er at sætte fokus på, hvordan plastemballagen kan gøres mere bæredygtig – lige fra designfasen til genanvendelsesstadiet.

En af oplægsholderne er Plastindustriens miljøpolitiske chef Christina Busk, og hun understreger, at arrangementet indeholder en masse konkret viden om, hvordan hele værdikæden kan fremme den grønne omstilling:

- Vi har sammensat et program, hvor alle oplægsholderne har stor praktisk erfaring med at sikre, at emballager bliver designet og håndteret mere bæredygtigt. Det er en dagsorden, der rykker utroligt meget i Danmark i øjeblikket, men vi skal yderligere op i tempo, hvis vi skal indfri vores høje ambitioner. Derfor vil vi med konferencen inspirere endnu flere til at prioritere den grønne omstilling.

Konferencen er opbygget i disse tre moduler:

  • Modul 1 – Designguide for plastemballage
  • Modul 2 – Den grønne plastemballage
  • Modul 3 – Sorterings og genanvendelsesmuligheder

Det er gratis at deltage i både FoodTech og ’Fremtidens bæredygtige plastemballage’, men der er et begrænset antal pladser.

Oplægsholdere til konferencen tæller:

  • Christina Busk, Miljøpolitisk chef, Plastindustrien
  • Louise Hundebøll Krath Andersen, Kommunikationsansvarlig, SKY-LIGHT A/S
  • Grane Maaløe, Sustainable Packaging Manager, Arla Foods
  • Thomas Bak Thellesen, Director Group Sustainability & External Affairs, Faerch A/S
  • Marianne F. Nielsen, HSEQ manager, BEWiSynbra Denmark A/S
  • Jonas Åbo Mortensen, Projektleder, Circular Copenhagen
  • Franz Cucliza, Adm. direktør, Aage Vestergaard Larsen A/S

Tilmelding sker via dette link, hvor man også kan se det fulde program.

Arrangementet bliver gennemført under hensyntagen til de gældende myndighedsanbefalinger for at minimere coronasmitte, hvorfor der er fokus på den nødvendige hygiejne, afstand, gangareal og plads under dit besøg ved hjælp af værnemidler, afstandsmarkører og rengøring. Se nærmere om dette her

7/9 2020