Ét system - én leverandør  End-of-line produktprogrammet spænder fra en-mands pakkepladser til fuldautomatiske pakkelinier – illustrationen er af et aktuelt anlæg hos en stor international fødevarevirksomhed. Foto: SOCO SYSTEM 

Ét system - én leverandør  

SOCO SYSTEM skiller sig ud ved at håndtere alt lige fra kasserejsning til palleemballering i pakkeprocessen. Filosofien bærer frugt, da flere og flere end-of-line kunder vælger én samlet løsning fra én og samme leverandør   

Efter 59 år på markedet står danske SOCO SYSTEM stærkt med et komplet end-of-line system. Et system, der består af syv produktgrupper, der kan kombineres lige fra én-mands pakkepladser til fuldautomatiske pakkelinjer.  

Eksempelvis består produktgruppen Kasse-lukning af 12 forskellige kasselukkere fra halv- til fuldautomatiske modeller. Og igennem 50 år er der nu produceret over 140.000 kasselukkere på fabrikken i Nykøbing Mors. 

Fleksible byggeklodser 

Marketing manager Ole Bergstein fortæller, at man kan sammenligne systemet af SOCO SYSTEM produktmoduler med byggeklodser for voksne. 

- Man kan i princippet starte, hvor det umiddelbare behov er - og derefter supplere og udbygge i takt med, at behovet ændrer sig, siger han. 

Virksomhedens design, udvikling og produktion er rodfæstet i Danmark og er baseret på den mest moderne teknologi. 

- Alt er kompatibelt og produceret til at passe sammen – og der er reservedele til hele produktets levetid, som ofte er meget lang. Vi oplever dagligt forespørgsler på reservedele til maskiner, der har mere end 25 år på maskinskiltet, siger Ole Bergstein.  

Han tilføjer, at man ønsker at levere og servicere kvalitetsløsninger.  

- Både til pakning og intern logistik, der giver kunderne konkurrencefordele samt et bedre fysisk arbejdsmiljø.  Automatisering og ergonomi  Ifølge Ole Bergstein har en global trend med fokus på automatisering og afskaffelse af belastende arbejdsopgaver - med f.eks. tunge løft og ensidige gentagne bevægelser - medvirket til en fuld ordrebog. 

- Jeg oplever, at vi som virksomhed er super privilegerede i en vanskelig tid præget af corona og andre udfordringer. Vi har faktisk en større ordrebeholdning p.t., end vi har haft i flere år, siger han. 

Slutbrugere og partnere 

- Vores produkter har over tid fundet vej til ’end-of-line’ funktionen hos rigtigt mange producerende virksomheder i Danmark, Skandinavien, Europa –ja faktisk hele verden over, uddyber Ole Bergstein.  

- Integratorer, projekthuse og OEMs bruger også ofte vores produktmoduler i deres løsninger. Vi leverer her typisk udstyr til det grundlæggende?end-of-lineflow på produktionslinjen.?Og vores moduler er forberedt til integration med specialiserede friarmsrobotter, cobots, agv’er med videre.

På socosystem.com kan man oprette en konto og anmode om adgang til en online produkt konfigurator, hvor alle virksomhedens produkter kan downloades i 3D. 

-hawin   

 

 

21/6 2021