Skæremaskiner med maksimal alsidighed

Skæremaskiner med maksimal alsidighed

Hvad enten det er digitalprintede POP displays i pap, tekstilbannere eller akrylskilte kan Zünd skæremaskinerne håndtere disse og mange flere materialer med en bred variation af bearbejdningsmetoder. På Fespa 2019 i München vil Zünd præsentere en bred vifte af produktionsløsninger tilgængelige for print- og skiltevirksomheder

Grafiske virksomheder er altid på udkig efter teknologiske innovationer der kan åbne op for nye muligheder, markeder og applikationer. Fespa 2019 lover intet mindre end en “eksplosion af muligheder” for besøgende fra reklame-, storformat- og digitale print virksomheder. På Zünds stand kan besøgende da ogå forvente at opleve et stort udbud af Zünd’s skære- og fræseløsninger.

Zünd skæremaskiner har sat standarden for digital skæring igennem årtier. De er optimale for virksomheder der ønsker at producere grafiske løsninger af højeste kvalitet – økonomisk og effektivt.

Fra akryl til karton og tekstil – Zünd skæremaskinerne kan bearbejde en stor variation af materialer med en tilsvarende stor variation af bearbejdningsmuligheder såsom skæring, v-skæring, bukning, perforering, fræs og laserskæring.

- Print- og reklamevirksomheder er under stort pres for at producere individualiserede produkter i små oplag effektivt, økonomisk og med kortere og kortere leveringstider. Zünd tilbyder skæremaskiner, der møder disse krav samtidigt med der sikres maksimal produktivitet og dermed rentabilitet, siger Martin Roed Nielsen fra Zünd Skandinavien i Odder.

Med RM-L fræseren viser Zünd en særdeles kraftig fræseløsning. Med modulets 3,6 kW effekt og uovertrufne ydeevne åbnes der op for det bredest mulige spektre af kraftige materialer, som kan bearbejdes. Og den automatiske værktøjsskifter, ARC, klarer fræseopgaverne fuldautomatisk.

Digitalt printet tekstil er for tiden et af de fortrukne medier indenfor storformat markedsføring, og det er derfor er der også stor efterspørgsel på Zünds innovative og alsidige skæreløsninger til dette formål, såsom Zünd G3 skæremaskinen.

På Fespa viser Zünd blandt andet G3 systemet, der skærer tekstilruller op til 3,2 m i bredden. Man demonstrerer også Zünd D3 skæremaskinen, hvor dobbelt bommen sørger for maksimal produktivitet. De to bomme kan hver have op til tre værktøjer monteret, og potentielt yde den dobbelte produktivitet af skæremaskiner med én bom.

Besøg Zünd i Hal B5, Stand F30, og lær hvordan forskellige materialer kan bearbejdes på mange forskellige måder – effektivt og fleksibelt.

-hawin

 

9/4 2019