SICK lancerer ny standard for fotoceller

SICK lancerer ny standard for fotoceller

Nyudviklede sensorer med optiske teknologier der opdager skinnende, ujævne, perforerede og gennemsigtige emner mere pålideligt end før

Med sensorfamilierne W16 og W26 præsenterer SICK de første high-end produkter i sin mest gennemgribende fotocelle-nyudvikling siden introduktionen af Sensick-P i 1992.

Sensorerne er udstyret med alt det, der gør anvendelsen lettere og driftssikkerheden mere robust.

Indjustering med Blue Pilot
Den praktiske justeringshjælp ‘Blue Pilot’ med LED-feedback, gør indjusteringen let og præcis.

Blue Pilot er en blå LED-justeringshjælp, der viser brugeren vejen og gør det muligt at justere sensoren og reflektoren på få sekunder. Ændringer i driftssikkerheden på grund af tilsmudsning eller vibrationer bliver tydeligt med det samme.

Smart teknologi til Industri 4.0
W16 og W26 er smart sensorer der kan kommunikere via IO-link og Bluetooth. De opdager automatisk, når der optræder driftsforstyrrelser, eksempelvis ved tilsmudsning, og modvirker dem aktivt.

Desuden har de forskellige driftsmodusser og manuel indstilling af detektion- og måleparametre. Smart sensorer giver adgang til at fjerndiagnosticere og fjernparametrere. Dette kan gøres via IOlink, men nu også via Bluetooth.

Ved hjælp af en smartphone eller tablet kobler brugeren sig meden app sig på sensoren for udlæsning af tilstand eller parametrering af funktion ved hjælp af få klik. 

Fotocellernes Smart-teknologi, Bluetooth og IO Link gør samlet set kommunikationen mere effektiv og viser vejen frem mod intelligent produktion og Industri 4.0.

-lipe 

28/2 2018