Salico bygger ny produktionslinje til spiseklar salat

Salico bygger ny produktionslinje til spiseklar salat

Der er øget efterspørgsel på færdige, skyllede salatblandinger, og den svenske Greenfoodvirksomhed vil ny forsyne hele Norden med Babyleaves

Af Lisbeth Petersen

Små, smagfulde salatblandinger til f.eks. rå salater eller wokblandinger bliver stadigt mere populære hos forbrugerne. Det mærker en af Nordens største salatproducenter, Salico, som nu har investeret i en helt ny produktionslinje til bl.a. færdigskyllede rucola- og spinatblade.

Anlægget sættes i gang her i maj måned, og vil gøre det muligt for Salicos salatfabrik i Hässleholm at producere 1000 tons salatpakker om året.

Salico er en del af Greenfoodkoncernen, som bl.a. leverer frugt og grønt til McDonalds i hele Norden, og det er ikke første gang, koncernen har øget produktionen for at følge med efterspørgslen.

- Interessen for babyleaves er stor, det virker som om, markedet ikke kan få nok. Det er en kategori, som vokser, og vi skal vokse med. Derfor investerer vi i en helt ny produktionslinje, siger Björn Johansson, som er direktør i Greenfoods Fresh Cut division.

 

7/5 2019