Reo-Pack solgt til BILADer har også været andre købere på banen, men BILA er så absolut det bedste match. Det giver mig ro i hjertet at betro REO-PACK til BILA, siger Thorvald Christensen, CEO i REO-PACK (tv)

Reo-Pack solgt til BILA

Med opkøbet af Danmarks største specialfabrik af strækfoliemaskiner i Mariager kan Bila nu tilbyde industrikunder i ind- og udland en komplet automationsløsning med pakning, palletering og til slutfoliering og labeling af pallen

Tiden tæller, når industriens færdigproducerede varer skal pakkes, palleteres, vikles og transporteres til lageret. Derfor tilføjer BILA Group nu de to teknologier, automationshuset manglede for at kunne tilbyde et komplet end-of-line produktprogram: Strækfilmviklere og etikettering af de færdige paller.

Opkøbet er et led i den internationale ekspansion, BILA er i fuld gang med i Europa og USA, og REO-PACKs strækfilmviklere og etiketteringsløsninger fuldender hermed paletten i Danmarks største automationshus, BILA Group.

REO-PACK blev stiftet af Thorvald Christensen i 1988 i Mariager og har siden opbygget en iøjnefaldende global kundekreds med bl.a. Nestlé, DHL, Rockwool, Carlsberg, Velux, Coca Cola, Arla Foods og Haribo.

BILAs og REO-PACKs kunder kan således efter behov vælge logistikprodukter ligesom legoklodser, der kan klikkes sammen i en driftssikker automationsløsning. De får én leverandør, der tager ansvar for det hele; både robotter, AGV/selvkørende trucks, Palomater, folieviklere osv.

BILAs opkøb af REO-PACK sker som følge af et generationsskifte, hvor den nuværende ejer og stifter Thorvald Christensen sælger alle sine ejerandele til BILA. Han sikrer samtidig, at viden, erfaring og netværk overdrages grundigt, idet han fortsætter som daglig leder af virksomhedens 50 ansatte i de kommende tre år.

- Jeg betror mit livsværk til BILA Group, fordi jeg ved, at det er en ejer, der vil videreudvikle og sikre min virksomhed til gavn for mine gode medarbejdere, kunder og leverandører. Der har også været andre købere på banen, men BILA er så absolut det bedste match. Det giver mig ro i hjertet at betro REO-PACK til BILA, siger Thorvald Christensen, CEO i REO-PACK, som fortsætter under sit hidtidige navn og på samme location.

-lipe

8/9 2020