Redesignet C2-sortimentet af checkvejere

Redesignet C2-sortimentet af checkvejere

Forbedret og mere intelligent design af Mettler-Toledos checkvejersystemer vil bidrage til at sænke de samlede omkostninger over tid, bekæmpe stigende omkostninger og tidsforbrug, levere vejenøjagtighed og fremtidssikre producenternes produktionslinjer 

Del artiklen på

Mettler-Toledo Product Inspection har redesignet C2-sortimentet af checkvejere, som er i stand til at veje produkter op til 35 kg.

Sortimentet kan hjælpe producenterne med at bekæmpe stigende omkostninger og øge pålideligheden og servicevenligheden.

Denne nytænkning af den mekaniske konstruktion gælder for Mettler-Toledos C21 StandardLine- og C23 PlusLine-kontrolvejningssystemer til præcisionsvejning og fuldstændighedskontrol af emballerede fødevarer, lægemidler, kosmetik og dyrefoder.  

Det primære mål med redesignet er at styrke produktiviteten for producenterne og bedre at kunne imødekomme de specifikke krav fra dem, der ønsker robuste, pålidelige og omkostningseffektive kontrolvejningsløsninger til tunge produkter.

Checkvejere til tunge produkter i C2-sortimentet er typisk placeret i slutningen af produktionslinjen, hvor de udfører kvalitetssikring såsom fuldstændighedskontrol af kasser ved at verificere tilstedeværelsen af det korrekte antal flasker i en kasse.

Det kontrollerer maskinernes pålidelighed og omkostningseffektivitet, som er to vigtige områder for producenter. 

Intelligent styring af omkostninger 
Det netop redesignede C2-sortiment af kontrolvejningssystemer lever nu bedre op til kundernes krav og byder samtidigt på en række yderligere fordele, der fører til reducerede driftsomkostninger og forbedret ydeevne.

Med en reduktion på 50 % i motorens strømforbrug medfører det nye design betydelige energibesparelser, hvilket reducerer driftsudgifterne.

Desuden hjælper sortimentet med at minimere lageromkostningerne ved at reducere antallet af forskellige sliddele med 50 %, hvilket forenkler vedligeholdelsen og forbedrer lagerstyringen og dermed sænker de samlede ejerskabsomkostninger (TCO).

Integration med ProdX og Open Platform Communications (OPC) betyder mulighed for øget automatisering, hvilket reducerer manuelt arbejde og optimerer omkostningerne generelt. 

Data og digitalisering
 ProdX, data- og kvalitetsstyringssoftware fra Mettler-Toledo, integrerer data fra flere applikationer, enheder og processer, hvilket giver mulighed for at træffe de rigtige beslutninger.

Med et væld af data vedrørende kvalitetskontrol, forureningsdetektering og emballageintegritet sætter ProdX producenterne i stand til at optimere energiforbruget, identificere miljømæssige påvirkninger og udarbejde kvalificerede vedligeholdelsesplaner, hvilket forbedrer den overordnede effektivitet i fødevareindustrien.

Mettler-Toledos C21 StandardLine-checkvejer.

Den problemfri integration med eksisterende systemer og applikationer åbner op for muligheder for omfattende dataanalyse og mere sikre beslutninger. 

C2-sortimentet af checkvejere har forbedret servicevenlighed og design, og det giver maksimal effektivitet og pålidelighed.

Systemets mulighed for let og hurtig udskiftning af bånd og ruller minimerer nedetid og vedligeholdelse, hvilket bidrager til at sikre uafbrudt drift.

Desuden betyder de færre sliddele simplere vedligeholdelsesprocedurer og lavere driftsomkostninger.

Lejerne i rullerne holder i gennemsnit tre gange længere, så systemets pålidelighed er massivt forbedret, hvilket bidrager til at forbedre dets generelle ydeevne yderligere. 

Optimeret ydeevne
De redesignede checkvejere i C2-sortimentet udmærker sig ved at være robuste og rengøringsvenlige for optimal ydeevne.

Systemet har et optimeret rammedesign med færre vandrette overflader, så det er lettere at rengøre og ikke samler så meget støv.

Dermed er det lettere at opretholde et rent system i overensstemmelse med hygiejnestandarderne. Det strømlinede design forbedrer kontrolvejningsprocessens effektivitet og nøjagtighed. 

Pålidelighed og nøjagtighed er i højsædet i C2-sortimentet af checkvejere. Integrationen af den nyeste filterteknologi forbedrer systemets evne til at levere nøjagtige og pålidelige vejeresultater med henblik på kvalitetskontrol og overholdelse af strenge standarder. 

Servicesupport fås også til alt produktinspektionsudstyr fra Mettler-Toledo.

Med et globalt netværk af dygtige serviceteknikere og tekniske eksperter har Mettler-Toledos kunder adgang til hurtig og pålidelig support, når som helst og hvor som helst der er behov for det.

Uanset om det drejer sig om installation, uddannelse, vedligeholdelse, kalibrering eller fejlfinding, hjælper det dedikerede serviceteam kunderne med at maksimere deres produktionstid og ydeevne.  

Fremtidssikret teknologi
C2-sortimentet af checkvejere byder også på god anvendelsesfleksibilitet. Sortimentet er designet til at imødekomme forskellige produkthåndteringsbehov, herunder store conveyorstørrelser med båndbredder op til 600 mm.

Denne udvidede kapacitet giver mulighed for inspektion af endnu større produkter, hvilket giver fleksibilitet og alsidighed.

Med et bredt udvalg af conveyorstørrelser til rådighed, som skræddersyes i henhold til det specifikke anvendelsesområdes krav, kan C2-sortimentet af checkvejere tilpasses til forskellige produktdimensioner og konfigurationer, så det bliver let at integrere dem problemfrit i produktionslinjerne. 

For at opfylde forskellige driftsbetingelser fås C2-kontrolvejningssystemerne i både IP54- og IP65-design, hvilket giver den nødvendige beskyttelse mod miljømæssige faktorer som støv, fugt og andre kontaminanter.

Denne alsidighed betyder, at systemerne kan anvendes i en lang række driftsmiljøer, uden at det går ud over ydeevne og nøjagtighed. 

- Det er med stor fornøjelse, at vi kan præsentere vores redesignede C2-sortiment af kontrolvægte/checkvejere, som sikrer en højere grad af præcision og effektivitet i forbindelse med kontrolvejning af tunge produkter.

- Større nøjagtighed og forbedrede brugervenlige funktioner betyder, at C2-serien kan integreres problemfrit i produktionslinjer, samtidig med at der leveres pålidelig og ensartet vægtmåling, siger Dirk Bettels, Senior Project Manager hos Mettler-Toledo.

Han fortsætter:

- Vi mener, at denne forbedring viser, hvor vigtigt det er for os med løbende innovation og at kunne tilbyde vores kunder de mest avancerede kontrolvejningsløsninger i branchen." 

De systemer, der nyder godt af dette redesign, er: 

C23 PlusLine-checkvægt – en kompakt og alsidig løsning til præcis vægtkontrol af tunge produkter. Det modulære design og de brugerdefinerbare funktioner gør, at den kan integreres problemfrit i udfordrende miljøer.

Checkvejeren leverer høj nøjagtighed, lever op til MID-kravene (Measuring Instruments Directions) og reducerer produktspild. Den intuitive betjening, understøttelsen af flere sprog og tydelige maskinmeddelelser forbedrer brugervenligheden.

23 PlusLine er udstyret med strain gauge-teknologi, understøttes af et globalt servicenetværk og leverer pålidelig og skalerbar ydeevne.

Tilslutningsmuligheder til IoT og Industry 4.0-initiativer giver mulighed for dataadgang og -analyse i realtid. Samlet set kombinerer C23 PlusLine nøjagtighed, fleksibilitet og pålidelig ydeevne med henblik på optimal kontrolvejning. 

C21 StandardLine-checkvejer 
Her er der tale om en robust løsning, der er udviklet til tunge produkter, og som tilbyder problemfri integration i enhver produktionslinje.

Med den brugervenlige betjening og de tydelige maskinmeddelelser giver den effektiv og nem betjening, der kræver minimal oplæring.

Checkvejeren har forskellige tilslutningsmuligheder, som giver mulighed for effektiv datakommunikation for at sikre centraliseret systemkontrol.

Det robuste design, der er drevet af Mettler-Toledos strain gauge-vejeteknologi, leverer nøjagtige vejeresultater.

C21 StandardLine er et omkostningseffektivt valg til fuldstændighedskontrol sidst på linjen, som giver pålidelighed og nøjagtighed i forbindelse med produktvejning og enkle MID-godkendte kontrolvejningsopgaver. 

-hawin

25/9 2023
 • Kongsberg præsenterer ny, digital skæreplatform til bølgepap

  Kongsberg præsenterer ny, digital skæreplatform til bølgepap

  maskiner ›Kongsberg Precision Cutting Systems (Kongsberg PCS) har løftet sløret for Kongsberg Ultimate. Ifølge producenten er det en banebrydende platform, der kan forandre bølgepapindustrien og levere hidtil usete niveauer af produktivitet, præcision og sikkerhed
 • Elektrostatisk afledende energikæde til renrum

  Elektrostatisk afledende energikæde til renrum

  maskiner ›igus har tilføjet en ESD-variant specielt til meget følsomme renrum til sin flade e-skin-serie. Det modulære båndkabels nye materiale forhindrer kæden i at blive elektrostatisk opladet og sikrer, at den ikke genererer partikler, selv under meget hurtige bevægelser
 • Ny robotplukkearm fra Movu Robotics

  Ny robotplukkearm fra Movu Robotics

  maskiner ›Movu eligo kan automatisk plukke fra én kasse og placere de enkelte varer i flere blandede beholdere. Plukkearmen er udviklet til at lukke hullet mellem manuel og fuldautomatisk plukning, og skal give lageroperatører et stort skridt fremad inden for ordreplukning
 • Gratis onlineværktøj designer komplet robotløsning med få klik

  Gratis onlineværktøj designer komplet robotløsning med få klik

  maskiner ›igus lancerer et nyt, enkelt onlineværktøj fra lavprismarkedspladsen RBTX, som kan hjælpe især SMV'er frem til en passende robotløsning. Værktøjets Machine Planner designer hurtigt hele løsningen - fra robotter til rammer, transportbånd, gribere og sikkerhedssystemer - og med priser og leveringstid beregnet i realtid
 • SICK præsenterer ny generation af high-end-sensoren W4S

  SICK præsenterer ny generation af high-end-sensoren W4S

  maskiner ›Virksomhedens mest populære fotocelle til intelligent automation er opgraderet yderligere. Den nye W4S NextGen minisensor med optiske teknologier, detekterer skinnende, ujævne, perforerede og gennemsigtige emner mere pålideligt end nogensinde
 • Tysk pakkemaskine til bagværk hædret med innovationspris

  Tysk pakkemaskine til bagværk hædret med innovationspris

  maskiner ›RIANTA RS60-emballeringssystemet har modtaget "iba-prisen" for bageriteknologi på den internationale bageriudstilling i München. Maskinen er en banebrydende, fuldautomatisk og modulær løsning, der er specielt udviklet til at skære, stable og pakke bageriprodukter
 • Økonomisk totalkoncept for genanvendelige ståposer

  Økonomisk totalkoncept for genanvendelige ståposer

  maskiner ›Südpack udvikler sammen med SN Maschinenbau et koncept, hvor fødevareproducenter selv kan fremstille genanvendelige emballager med tud i forbindelse med fyldning i stedet for at bruge præfabrikerede poser. Løsningen bliver præsenteret på Prod&Pack-messen i Lyon fra den 21. til den 23. november
 • Coesia præsenterer 'Fit-to-size' pakkemaskine til e-handelen

  Coesia præsenterer 'Fit-to-size' pakkemaskine til e-handelen

  maskiner ›Maskinproducentens dattervirksomhed, Emmeci, der er en af de førende inden for design og fremstilling af maskiner og systemer til produktion af premiumemballage, lancerer E-BM, der automatisk kan tilpasse sig produktets dimensioner og dermed spare betydelige mængder emballagematerialer