OMRON slår dørene op til fremtidens fabrik

OMRON slår dørene op til fremtidens fabrik

Bin Picking, 3D-vision og en kombineret autonom og kollaborativ pakkelinje noget at det, virksomheder nu kan se i OMRONs automatiseringscenter i Barcelona. Demonstrationsområdet er en del af en større udbygning, virksomheden netop har foretaget. Takket være de nyeste fjernforbindelser inviteres danske virksomheder indenfor i morgendagens digitale fabrik

Opdateringen og udbygning af OMRONS første automatiseringscenter i Europa, giver OMRONs danske kunder mulighed for virkelig at opleve fordelene ved en forbundet, automatiseret og intelligent fabrik.

Et team på mere end 20 højt kvalificerede ingeniører samarbejder med OMRONs automatiseringscentre over hele verden for at udforske brugen af nye teknologier, såsom AI og industriel IoT, samt udvikle løsninger, der er skræddersyet til kundernes behov.

Teamet kan demonstrere alle de muligheder, OMRONs innovative applikationer rummer på stedet eller via en fjernforbindelse. Anlægget har over 800 kvadratmeter gulvareal og ligger kun 20 minutter fra Barcelonas internationale lufthavn.

-Vi håber at kunne inspirere danske virksomheder, især SMV'er, til at tilpasse deres forretning til kundernes og samfundets behov. Takket være moderne teknologi kan vi invitere gæster indenfor i vores lokaler, selvom de sidder hjemme på kontoret. Vi ser et enormt potentiale i at præsentere disse teknologier virtuelt, siger Per Pilegaard, General Manager Danmark.

Skalerbare produktions- og pakkelinjer
Besøgende i automatiseringscenteret kan opleve en integreret løsning med alt-i-én-styring af robot-, bevægelse- og vision-teknologi samt sikkerhed og kunstig intelligens, alt sammen med henblik på at opnå en fleksibel produktion, der er skalerbar og modulær, og som kan være både autonom og kollaborativ. En pakkelinje med denne automatiseringsinfrastruktur demonstrerer mulighederne for kundetilpasning i storskala.

Her demonstreres fleksibel og effektiv bin picking med en løsning, der kombinerer 3D-vision og integreret, kollaborativ robotteknologi, der tilsammen kan gøre bin picking-applikationer til virkelighed.

En intelligent produktionslinje opdelt i celler viser, hvordan robotter og mennesker arbejder sammen i harmoni som en samlet, interaktiv løsning. Operatørens opgaver og processer visualiseres for at muliggøre autonome procesforbedringer og fejlfri produktion.

-Vi er meget stolte af det nye design og den fængslende kundeoplevelse, vi nu kan tilbyde, og som viser vores evner som en innovativ partner inden for produktion, siger Antoni Farràs, General Manager i OMRON Automation Center Barcelona.

Om OMRON Corporation
OMRON Corporation er en global leder inden for automatisering, baseret på sin kerneteknologi 'Sensing & Control + Think'. OMRONs forretningsområder dækker et bredt spektrum, fra industriel automatisering og elektroniske komponenter til sociale infrastruktursystemer, sundhedspleje og miljøløsninger.

OMRON blev grundlagt i 1933 og har omkring 30.000 medarbejdere verden over, som leverer produkter og tjenester i cirka 120 lande og regioner. Inden for industriel automatisering støtter OMRON innovation i produktionen ved at levere avancerede automatiseringsteknologier og -produkter samt omfattende kundesupport.

-lipe

12/11 2021