Nyudviklet rulleløfter til de komplicerede placeringer

Nyudviklet rulleløfter til de komplicerede placeringer

Logitrans’ opfindelse letter arbejdet med de store ruller

 

Når forskellige ruller, f.eks. folieruller, papirruller eller valser, skal placeres i en pakke-, trykkeri- eller produktionsmaskine, er det ofte småt med pladsen omkring eller under maskinen.

Rullerne skal ofte placeres langt inde i maskinen, hvor der er begrænset manøvremulighed, og det kan være svært og hårdt for brugeren at få placeret rullen.

- Mange kunder har spurgt os, om vi kunne finde en løsning på dette, og vi har derfor udviklet en Rulleløfter, som har meget kompakte byggemål og er meget manøvredygtig. Den kan derfor køre rullerne helt tæt på f.eks. printmaskinen, så brugeren nemt kan placere rullen i maskinen, siger Gitte Kirkegaard, CEO i Logitrans i Ribe.

Rulleløfteren er også udviklet til samarbejde med Logitrans’ Rullerotator, som kan tage en rulle fra f.eks. en palle, rotere den og placeres den på Rulleløfter. Rulleløfteren transporterer så rullen til produktionsmaskinen og placerer den skånsomt på plads.

- Vores Rulleløfter gør placering af ruller på ’komplicerede’ steder endnu mere sikkert og ergonomisk rigtigt for brugeren, siger Gitte Kirkegaard.

Rulleløfteren kan håndtere ruller med en diameter på max. 1270 mm og en længde på max. 520 mm

-lipe

29/1 2018