Nye pakkeløsninger fra WRH Global Nordic

Nye pakkeløsninger fra WRH Global Nordic

På Scanpack præsenterer virksomheden end-of-line produkter til nye kundegrupper

På baggrund af mere end 60 års erfaring med pakkeriløsninger, og en markedsandel på mere end 80%, til verdens avistrykkerier bevæger Ferag AG fra Schweiz sig ind på nyt markedsområde.

Ferag er i Norden repræsenteret under navnet WRH Global Nordic A/S – der med egne folk i hele Norden er tæt på markedet.

- Med vores erfaring fra avistrykkerierne ved vi om nogen hvad der kræves af end of line løsninger, siger Managing Director for WRH Global Nordic A/S i Danmark Peter Juul-Andrés, og uddyber:

- Aviserne i de store anlæg pakkes med op til 80.000 stk. i timen, det kræver erfaring og præcise holdbare løsninger af maskineriet at kunne dette – år efter år. Derfor er vi trygge ved at bevæge os ind på nyt markedsområde; da vi ved vores ingeniører tænker i holdbare løsninger der virker.

Indus til stabling af BigBags, Pallefolieringsmaskiner fra Pieri og SMB strapmaskiner er nogle af de løsninger fra samarbejdspartnere, som kommer med til Gøteborg fra den 23. - 26. oktober.


- Vores løsninger fra Ferag står ikke alene. Sammen med en række handelspartnere har vi udbredt omfanget til andre former for pakkeriløsninger. Således er vi tæt på en såkaldt ‘one stop shop' løsning for vores kunder, og det er vigtigt for os at kunne se helheden og tilbyde dette i så stor udstrækning som muligt, fortæller Peter Juul-Andrés.

Besøg WRH Global Nordic på stand F03:20

-lipe

12/9 2018