Ny SCAPE Easy-Picker certificeret af Universal Robots, som en UR+ standard

Ny SCAPE Easy-Picker certificeret af Universal Robots, som en UR+ standard

I september lancerede Scape Technologies SCAPE Easy-Picker, der er en ny brugervenlig bin-picking løsning. Nu kan den købes gennem Universal Robots' globale netværk af forhandlere og integratorer

SCAPE Easy-Picker løsningen får dermed adgang til Universal Robots distributionsnetværk, som tæller mere end 400 forhandlere og integratorer på globalt plan.

SCAPE Easy-Picker sætter nye standarder for såkaldte Pick & Place og Bin-Picking løsninger, der kombinerer SCAPE løsningernes velkendte robusthed med enkelhed. Brugeren skal blot scanne de emner, der skal plukkes. Herefter guides brugeren trin for trin, ved hjælp af den brugervenlige software til at løse automationsopgaven. Der kræves ingen programmeringserfaring eller andet kendskab til bin-picking.

Opgaver, der er oplagte til SCAPE Easy-Picker, er simpel pakning eller pluk af emner, der ligger struktureret på en palle lag på lag. Men løsningen giver også mulighed for pluk af emner der ligger ustruktureret i kasser. Opsætning og installation af løsningen er designet med inspiration fra brugervenlige apps til mobiltelefoner og tablets.

Som UR+ Development Support Manager i Universal Robots er Ebbe Fuglsang involveret i den grundige validering, der sker af produkter, der kommer igennem nåleøjet til UR+platformen.

-Det er en blåstempling at få en plads på hylderne i vores virtuelle showroom. Vi stiller skrappe krav til kvaliteten af det, som bliver præsenteret for på UR+. Blandt andet skal produkterne leve op til vores høje kriterier for brugervenlighed. SCAPE Easy-Picker er også blevet en del af vores nye komplette applikations-kits til automatisering af materialehåndtering. Her har vi gjort det enkelt for kunderne at vælge en komplet og gennemprøvet løsning bestående af forskellige komponenter fra UR+platformen. Vi har strømlinet processen, så både begyndere og eksperter kan komme hurtigere i mål, siger Ebbe Fuglsang fra Universal Robots.

Brugervenlig løsning til SMV'er
-Vi er glade for nu at kunne give mange flere virksomheder adgang til brugervenlig automatiseret bin-picking gennem Universal Robots", siger Søren Bøving-Andersen, CEO i Scape Technologies, og fortsætter:
-Med UR+ certificeringen hos Universal Robots positionerer SCAPE Easy-Picker sig, som en brugervenlig 'Plug & Pick' løsning. Det er et vigtig skridt i udbredelsen af vore driftssikre og brugervenlige bin-picking løsninger. Vi bliver repræsenteret gennem et globalt distributionsnetværk, som får mulighed for at sælge markedets mest driftssikre bin-picking løsning, til små og mellemstore virksomheder, der vil automatisere pluk af selv mindre stykserier.

-lipe

12/11 2020