Ny platform forenkler robotautomatiseringen

Ny platform forenkler robotautomatiseringen

Software og automatiseringsvirksomheden Scape Technologies' 3D robot guidance platform, Scape CoCreator kombinerer avanceret 3D Vision-teknologi og AI med intuitiv, kodefri programmering af robotter

Nutidens industrielle robotteknologi, 3D Vision-løsninger og AI opfattes, ifølge Scape Technologies ofte som komplekse, omkostningstunge og begrænsede i brugervenlighed og tilgængelighed.

Nu revolutionerer den danske software- automatiseringsvirksomhed med egne ord dette felt ved at udvide grænserne for, hvad der teknologisk er muligt.

Det sker med lanceringen af SCAPE CoCreator, som er en 3D Robot Guidance Platform, der kombinerer avanceret 3D Vision-teknologi og AI med intuitiv, kodefri programmering af robotter.

En ny æra af robot-automatisering
Scape Technologies fortæller i en pressemeddelelse at SCAPE CoCreator-platformen markerer et betydeligt fremskridt, der gør robotautomatisering tilgængelig for et bredere publikum.

Platformen er designet til brugere på alle niveauer og gør det muligt at udvikle robotautomatiseringsapplikationer uden omfattende teknisk knowhow.

Med kodefri programmering er den brugervenlige SCAPE CoCreator-platform baseret på industristandarder.

Ifølge Scape Technologies gør det udvikling af robuste robotapplikationer mere intuitiv end nogensinde.

Et bredt spektrum af applikationer
I mere end tyve år har Scape Technologies været involveret i løsninger til robotautomatiseret materialehåndtering, også kendt som Bin-Picking.

- Vores dybe ekspertise inden for 3D Vision teknologi, Robot Motion Control og AI har ført til udviklingen af SCAPE CoCreator Platformen.

- Denne platform repræsenterer en betydelig videreudvikling fra vores rødder i Bin-Picking teknologien til en brugervenlig 3D Robot Guidance Platform.

- Ved at integrere 3D Vision teknologi og avanceret AI med intuitiv, kodefri robotprogrammering gør vi det muligt at udvikle et bredt spektrum af robotapplikationer, siger René Dencker, CTO hos Scape Technologies.

Udvidelse af SCAPE 3D Scannerporteføljen
I 2024 planlægger Scape Technologies at udvide porteføljen af SCAPE 3D scannere på det europæiske marked.

 Søren Bøving, CEO hos Scape Technologies (tv.) sammen med René Dencker, CTO hos Scape Technologies.

I forbindelse med Hannover Messe 2024 præsenterer virksomheden en serie af stationære Pro Industrial 3D Scannere samt en ny robotmonteret SCAPE Mini 3D Scanner.

- Med udvidelsen af 3D Scannerporteføljen udnytter vi vores dybe ekspertise inden for 3D Vision teknologi. Dette betyder også, at vi kan tilbyde vores partnere 3D Vision løsninger til konkurrencedygtige priser og af høj kvalitet.

- Synergien mellem SCAPE 3D Scannere og SCAPE CoCreator Platformen vil give vores kunder en hidtil uset værdi, udtaler Søren Bøving, CEO hos Scape Technologies. 

Komponenter til konkurrencedygtige priser
Som svar på det konkurrencemæssige pres, som europæiske producenter står over for, er Scape Technologies klar til at tilbyde en række komponenter og udstyr til konkurrencedygtige priser til opbygning af robotceller.

Initiativet omfatter SCAPE 3D Scannere, SCAPE Vision Controller og andre standardiserede komponenter til en række komplette og standardiserede SCAPE Robot Workcells.

Den første standardiserede SCAPE Workcell, der introduceres, vil være til loading/unloading af CNC-maskiner, der bearbejder cylindriske emner.

- Ved at integrere disse komponenter med vores SCAPE 3D Scannere og SCAPE CoCreator Platformen sætter vi en ny standard for automatiseringsløsninger, bemærker Søren Bøving.  

Øget tilgængelighed i fremtiden
SCAPE CoCreator Platformen strømliner ikke kun automatiseringsprocessen, men åbner også op for nye muligheder for innovation gennem Application Programming Interface, API så eksterne parter kan bidrage med nye funktionaliteter.

- Denne platform repræsenterer en vigtig milepæl i vores mission om at gøre robotautomatisering tilgængelig for alle, konkluderer Søren Bøving.

Han kommer ind på, at Scape Technologies giver virksomheder mulighed for at udvikle og automatisere med hidtil uset lethed og effektivitet.

Lanceringen af SCAPE CoCreator Platformen, sammen med det nye sortiment af SCAPE 3D Scannere og robotcellekomponenter til konkurrencedygtige priser, markerer dermed en ny æra af tilgængelighed og innovation inden for robot-automatisering.

Scape Technologies viser SCAPE CoCreator-platformen og mange andre løsninger på Hannover Messe 2024. Det sker i Hal 8, Stand F10.

-hawin

24/4 2024
 • Nyt, dansk robothovedsæde indviet i Odense

  Nyt, dansk robothovedsæde indviet i Odense

  maskiner ›De førende globale robotvirksomheder, MiR og Universal Robots, som begge er en del af Teradyne Robotics, skal nu dele hovedkvarter, hvor de kan udveksle viden og accelerere deres innovation inden for avanceret robotteknologi
 • Genbrugspapir til beskyttelse af tunge varer

  Genbrugspapir til beskyttelse af tunge varer

  maskiner ›Med lanceringen af den nye ProPad Coiler har SEE® udvidet sit ProPad-papirpolstersystem af mærket Sealed Air®. Løsningen er udviklet for at imødekomme kundernes krav om mere bæredygtighed og automatisering
 • Lette arbejdsredskaber til de barske miljøer

  Lette arbejdsredskaber til de barske miljøer

  maskiner ›Håndterminaler, der kombinerer touchskærm med tastatur og pistolgreb og en tablet, der kan betjenes med handsker eller fedtede fingre i alle temperaturer er blandt nyhederne fra Norris Print Tech A/S
 • Sealing System går ind i insektproduktion

  Sealing System går ind i insektproduktion

  maskiner ›XIO -Intelligent Farming er et nyt forretningsområde for leverandøreren af automatiserede end-of-line pakkelinjer i Skandinavien. Løsningerne går fra logistiksystemer og datatracking til produktion af insektprotein
 • Sikre og grønne løsninger til den farmaceutiske industri

  Sikre og grønne løsninger til den farmaceutiske industri

  maskiner ›På messen ACHEMA 2024 præsenterer MULTIVAC en komplet linje til fremstilling af farmaceutiske kombipakker, et transportbånd og til fleksibel og sikker mærkning af farmaceutiske produkter. Desuden er der fokus på mere miljøvenlige emballagekoncepter
 • Nyt værktøj gør det nemt at måle friktion på pakkefolie

  Nyt værktøj gør det nemt at måle friktion på pakkefolie

  maskiner ›Tentoma, der fremstiller RoRo StretchPack® pakkemaskiner, introducer COF indicator ST 1.0 , som kan estimere friktionskoefficienten (COF) på pakkefolier. Dette er nyttigt hvis en pakkemaskine kræver en folie med en specifik friktionskoefficienten for at fungere optimalt
 • 500 danske virksomheder skal sige farvel til affald

  500 danske virksomheder skal sige farvel til affald

  maskiner ›Hvert år bliver der smidt en million tons overskudsmaterialer ud årligt fra industri- og produktionsvirksomheder. Det tal skal nedbringes gennem projekt ZeroWaste, som har fået 24 millioner kroner af Industriens Fond
 • Markante forbedringer inden for checkvejning og inspektion

  Markante forbedringer inden for checkvejning og inspektion

  maskiner ›Scanvaegt Systems introducer ny generation af højeffektive og præcise inspektionsløsninger til pakkelinjen. Programmet omfatter bl.a. en serie af hurtige og præcise checkvejere med hastighed op til 300 pakninger/min og en nøjagtighed helt ned til 0,1 g