Ny Ishida Multihead hæver barren indenfor vejeteknologi

Ny Ishida Multihead hæver barren indenfor vejeteknologi

I 50-året for sin opfindelse af multiheadteknologien lancerer Ishida sin 11. generationsmodel. Den nye serie er specielt designet til at tilbyde den højeste vejeydelse og udstyrseffektivitet - især for mere udfordrende produkter som f.eks. klæbrige elementer samtidig med, at den reducerer energiforbruget

Af Lisbeth Petersen

-Lanceringen af vores første multihead-vægt i december 1982 var uden tvivl en game changer i pakning af fødevarer, og i årene siden da har vi løbende hævet overliggeren med hensyn til maskinernes muligheder inden for området som hastighed, nøjagtighed og typen af produkter, de kan håndtere, siger Steve Jones, som er marketingdirektør i Ishida Europa og fortsætter:

Ishida CCW-AS-serien er næste trin i denne rejse, som bygger på de unikke kundefordele i de tidligere Ishida-serier med forbedringer baseret på Ishidas uovertrufne bredde af globale kunde- og applikationserfaringer.

Højere hastigheder med større nøjagtighed
Især AS-vægten giver betydelige produktivitetsforøgelser, forbedret hygiejnisk design og et øget miljøhensyn, alt sammen for at maksimere rentabiliteten på stærkt konkurrenceprægede markeder, fremhæver producenten.

Blandt dens mange forbedringer på ydeevnen er produkttransporten til vejetragtene som øget både kraft og kontrol fra alle typer fødeautomater, dette er især fordelagtigt i højvolumen eller klæbrige produktapplikationer.

Desuden indeholder hver feederkanal et integreret, optisk feedbacksystem, der bruger sensorer til at overvåge produktdybden i realtid. Dette gør det muligt at justere både fødeamplituden (mål for maksimalt udsving fra ligevægt) og tiden på hver enkelt vibrator, hvilket sikrer, at den perfekte mængde produkt transporteres til vejetragtene.

Resultatet af disse forbedringer er højere effektivitet med flere tilgængelige tragte til hver kombination for at levere endnu højere hastigheder og større nøjagtighed. Og igen reducerer 'giveaway' og forbedrer produktionsoutput.

Derudover kan et avanceret, visuelt overvågningssystem med flere kameraer placeres øverst på vægten for at overvåge produkttilførslen, så produktionseffektiviteten kan opretholdes og forbedres yderligere. Og operatøren kan se live kameraoptagelser fra den 16 tommer HMI farve-touchskærm.

Nye modeller sparer 20 procent energi
Når det gælder hygiejne forbedrer en skråtstillet vejedrevs-enhed og hovedramme effektiviteten i rengøringen, hvilket både sparer rengøringsmidler og -kræfter og nedetid.

På trods af sin forbedrede ydeevne reducerer Ishida CCW-AS energiforbruget med 20 procent sammenlignet med tidligere modeller. Støjniveauet er også blevet yderligere reduceret med vægten omkring 16db mere støjsvag, når den kører med fuld hastighed.

Ishida CCW-AS-serien kan fåes i forskellige størrelser og modeller med mellem 10 og 32 hovedet og tragtstørrelser fra 0,05 til 7 liter.  

8/11 2022