Ny garage vil udvikle dansk, kunstig intelligens

Ny garage vil udvikle dansk, kunstig intelligens

Dansk Industri og Alexandra Instituttet tilbyder danske virksomheder at komme i gang med brug af AI-rejse i en særlig AI Garage. Parterne inviterer til infomøder i København den 16. september og Aarhus den 17. september

Artificial intelligence - kunstig intelligens - eller kort og godt AI kan medvirke til at mange erhvervsvirksomheder får udvidet forretningsmulighederne, fremtidssikret produktionen og forbedret bundlinjen

Derfor tilbyder Dansk Industri og Alexandra Instituttet nu danske virksomheder at komme godt fra start i den nye 'AI garage'.

Garagen med det rette roadmap
- Fundamentet for den gode AI-løsning er en god forretningsidé, men for at kunne identificere den, er det nødvendigt at kunne navigere i AI-teknologiernes muligheder og begrænsninger, og ikke mindst at vurdere om ideen er realiserbar såvel teknologisk og organisatorisk som forretningsmæssigt, skriver parterne i en pressemeddelelse.

AI Garagen tager udgangspunkt i, hvor den enkelte virksomhed er, og som gennem uvildig rådgivning klæder virksomhederne på til at tage de første skridt ind i arbejdet med kunstig intelligens. Det handler om at finde ud af, hvor man som virksomhed skal lægge sin indsats for at få mest muligt ud af digitaliseringen.

Infomøderne om AI Garage afholdes i København den 16. september og i Aarhus den 17. september.

AI Garage-forløbet sender virksomhederne igennem 3 steps, som handler om at identificere mulighederne med AI.

Læs mere om de 3 steps her 

-lipe

24/8 2020