Norris Print-Tech A/S præsenterer tre skarpe nyheder til industrien

Norris Print-Tech A/S præsenterer tre skarpe nyheder til industrien

De håndholdte enheder Honeywell CT30 XP, som er en slank enterprise håndterminal og Zebra ET40/45 entry-level business tablets er sammen med Ivanti Velocity Web browser til Android med til at øge både bekvemmelighed og sikkerhed i logistik- og datafangstopgaverne

CT30 XP slanke håndterminal befinder sig, trods sin størrelse befinder sig i Enterprise industri-segmentet. Det gør den i kraft af sin 5,5" store Full HD skærm, en fornuftig forsegling og ikke mindst en lang operativ-system horisont.

CT30 XP Touch håndterminalen udgør Honeywells attraktive indgangstrin til de industrielle Enterprise logistik-devices, hvor der bl.a. stilles krav til skærmstørrelse og -opløsning med de stadig mere omfattende APPs, der arbejdes med i dag. Det indfries til fulde med 2160x1080 pixels på 5,5" format, såkaldt Full High-Definition (FHD).

Industriklassen er samtidig kendetegnet ved en længere håndterminal-levetid. Det gælder både mht. den periode, håndterminalen udbydes til salg og efterfølgende supporteres fra producenten, aktuelt her 5+5 år. Og det gælder ikke mindst mht. den periode, fremtidige operativ-systemer forventes understøttet i enheden. CT30 XP er således committet til og med Android 15 i samarb. med processorproducenten Qualcomm. Dvs. en rigtig fin teknisk og elektronisk levetid.

Honeywell CT30 XP belaster ergonomien minimalt. En vægt med batteri på beskedne 215 gram er til at overskue. Alligevel er der batterikraft til 10 timers drift. FlexRange scanneren med dual-lens imager giver en særdeles fornuftig all-round læsning af 1D og 2D koder både på helt korte og mellemlange afstande.
Den klassiske paradedisciplin med 1,2 m. fald/tab på beton efter den amerikanske MIL-STD 810H er bestået og ligeledes en række obligatoriske "tumbles". Parret med IP67 partikel og væsketæthed samt betjening ved arbejdstemperaturer fra -10 gr. C til 50 gr. C er der tale om et ganske kapabelt logistik-device.

CT30 XP fås også i en HealthCare udgave, der med sin særligt desinficerbare hvide, antimikrobiske overfladebehandling henvender sig målrettet til Hospitals-sektoren og til medicinal- og pharmaindustriens CleanRoom områder.
CT30 XP kan desuden blive til en RFID-læser ved parring med Honeywell's IH40 RFID reader sled, og egner sig til opgaver både inden- og udendørs i almindeligt CleanRoom som - Field mobility, Warehousing og Medical og pharma.

Professionelt step-up på tablet
Zebras industrielle tablets ET40 og ET45 er det professionelle modsvar til comsumer-tablets til logistikopgaverne. Disse Android tablets er rent IT-mæssigt mere Enterprise-driftsstabile, de er mere robuste og de har en længere produktlevetid.

Man kan vælge mellem 8" og 10" skærmstørrelse og alle modeller har integreret 1D stregkode og 2D-kode læser, der ikke kræver yderligere APS af nogen art. ET40 er modellen til intern brug via WiFi og skal du arbejde ude i felten, tilbyder ET45 modellen 4G og 5G data (LTE).

De nye Zebra tablets leveres med Android 11, men de er opgradérbare til og med Android 14. Samtidig er de via Zebras Mobility DNA født med en række Enterprise værktøjer såsom StageNow hurtig udrulning af bruger-opsætninger og Enterprise HomeScreen, der sikrer god låsning af brugerfladen til de nødvendige APS og dermed giver max opgavefokus og driftssikkerhed.
Produktlevetiden er såkaldt 3+3 år. Dvs. mindst 3 års modeltilgængelighed i salg og 3 års efterfølgende support.

Det er således ikke kun den fysiske fremtoning, der bygger på i forhold til de almindelige consumer tablets. Dét er der naturligvis styr på med godkendt drop-test på beton efter MIL 810H standarden, IP65 partikel- og væsketæthed foruden driftstemperatur ned til -20 gr. C.

Kendetegnende for Business segmentet er også et nærmest overvældende udvalg af tilbehør til montering, ladning, opkobling og ekstra beskyttelse.

Ivanti Velocity Industriel Web Browser til Android
Selv om logistik-devices som regel har en browser som standard, er der imidlertid ofte nogle udfordringer, ikke mindst med sikkerhed, men også mht. at opnå hensigtsmæssige brugsmønstre, understreger Norris Print Tech A/S, som nu lancerer Ivanti Velocity Industriel Web browser til Android.

Håndterminaler og industrielle tablets er professionelle logistikredskaber, som skal understøtte driften døgnet rundt.
Disse devices er som oftest i løbende kontakt med en eller flere webservices som f.eks. ERP-systemer, lagersystemer, fragtsystemer o.lign.

Dette kan i princippet udmærket gennemføres med standardbrowseren på den pågældende enhed. Men dermed har brugeren reelt også adgang til alle mulige andre webservices - nyhedsmedier, spil, webshopping osv., som der egentlig ikke skal bruges tid på. Standardbrowseren kan så at sige for meget.
Med Ivanti Velocitys industrielle Web-klient kan IT-afdelingen let sætte op, hvad brugeren skal kunne tilgå med sit device.

Det giver først og fremmest en markant højere sikkerhed mod malware, mistænkelige APPs og andre uønskede installationsfiler udefra. For browseren tillader kun kontakt til godkendte sites.
Samtidig sikrer virksomheden, at brugerne anvender enhederne til de arbejdsrelaterede opgaver og ikke alle mulige andre ting, der ellers kunne friste i løbet af dagen, men som ikke er produktive.

Fordelen ved Ivanti Velocity Web licenserne er ifølge Norris Print Tech A/S, at de er flydende og dermed lette at flytte rundt med på tværs af både forskellige typer og mærker af enheder. De enkelte håndterminal- og tabletproducenter har ganske vidst deres egne browsere, men de er mere besværlige at administrere og konfigurere og de fungerer kun på deres egne brands.
Ivanti Velocity Web-browseren tillader desuden en mere præcis indstilling af skærmen, end standardbrowseren tilbyder. Det er en stor hjælp for at opnå max understøttelse af de mange underliggende features i brugerfladen i industrielle web-applikationer.

-lipe

Læs mere om maskiner

16/5 2023

Dåserejser

Doypack-Færdige Poser

Etiketmaskiner

Induction Maskiner

Lågpåsætter

Pakke og fyldemaskiner

Posepakkemaskiner

Pulverfylder

Tællemaskine

Væskefylder

Tilføj dit firma her.
Send en mail.
Pack-Engineering showstarter fremtiden

Pack-Engineering showstarter fremtiden

Efter 15 år som leverandør af pakkemaskine-løsninger har Pack-Engineering med et nyt agentur fået et langt mere komplet produktprogram. Fremover venter flere nye kunder, ekstra medarbejdere, et skarpt fokus på bæredygtighed og tests af kunders produkter og materialer på maskinerne i et nyåbnet showroom

Scape Technologies forbedrer robotternes synsevner

Scape Technologies forbedrer robotternes synsevner

En binocular scanner med to kameraer øger detaljeringsgraden og dermed præcisionen af statiske scener i forbindelse med robottens plukning af emner fra kasser eller til andre opgaver, hvor anvendelsen af kamera i to vinkler er fordelagtige

Ny røntgen-serie fra Mettler-Toledo 

Ny røntgen-serie fra Mettler-Toledo 

X2-serien er udviklet til at forbedre produktsikkerheden for alle fødevareproducenter. Varemærker inden for fødevarer kan drage fordel af overlegen detektering og forbedret kontrol af produktkvaliteten, hvilket er med til at reducere antallet af produkttilbagekaldelser

Universal Robots indgår partnerskab med den globale integrator Denali

Universal Robots indgår partnerskab med den globale integrator Denali

Denali er Universal Robots største Certified Solution Partner (CSP) og det forventes nu, at virksomheden anvender sin integrationsekspertise og markedsrækkevidde til at bringe Universal Robots’ cobot-teknologi ud til større virksomheder verden over som en del af sin nye Automation-As-A-Service (AaaS)-portefølje, der blev annonceret i april

Energikæde med forlængerribber giver sikker føring af store slanger

Energikæde med forlængerribber giver sikker føring af store slanger

igus har udviklet et nyt forlængerribbedesign til sin modulære E4Q serie af energikæder. Ved hjælp af et adaptersystem kan kæden tilpasses individuelt til slangens diameter. Den værktøjsfri E4Q åbningsmekanisme sikrer nem installation og fyldning af energiforsyningen

MiR udnævner ny topchef

MiR udnævner ny topchef

Mobile Industrial Robots (MiR), den globale producent af autonome mobile robotter (AMR'er) har udnævnt Jean-Pierre Hathout som President fra 1.maj 2023. Hathout afløser Walter Vahey, der forbliver i virksomheden som rådgiver indtil sin planlagte pension i 2024

Helly Hansen har genopfundet sin End-of-Line Packing pakkeproces

Helly Hansen har genopfundet sin End-of-Line Packing pakkeproces

Med en løsning fra Ranpak Automation har producenten af sports-, fritids- og arbejdstøj næsten tredoblet antallet af pakkede kasser om dagen, reduceret tyveri under forsendelsen og fået en mere produktiv og bæredygtig pakkeproces. På engelsk:

Mettler Toledo opgraderer system til metaldetektering

Mettler Toledo opgraderer system til metaldetektering

-En ægte gamechanger kalder virksomheden sin teknologi, som automatiserer metaldetektion på produktions- og pakkelinjer yderligere, og dermed både effektiviserer arbejdsprocesserne og øger sikkerheden i f.eks. fødevareproduktion. Løsningen bliver vist på Interpack i næste måned

Sikker differentiering mellem mennesker og materialer

Sikker differentiering mellem mennesker og materialer

SICKs deTem4 LT Muting A/P er sikkerhedsanordninger med flere lysstråler, der via simpelt plus and play tilbyder enkle og økonomiske mutingløsninger til intralogistik og emballageteknologi