Nilpeter fejrer 100 års jubilæumLars og Peter Eriksen står i spidsen for trykmaskineproducenten Nilpeter.

Nilpeter fejrer 100 års jubilæum

1. maj 2019 bliver en helt speciel dag hos Nilpeter i Slagelse. Der fejrer virksomheden nemlig sit 100 års jubilæum.

Nilpeter blev grundlagt i 1919 da to venner begyndte at servicere avistrykmaskiner i det centrale København. De lancerede deres første semi-rotative trykmaskine, The Simplex, i 1924 – en maskine, der i forskellige udgaver, forblev en del af virksomhedens sortiment indtil 1970’erne.

Med indførelsen af det selvklæbende substrat målrettede Nilpeter sin forretning mod etiketmarkedet, og resten er, som man siger, historie.

Nilpeter er fortsat en familieejet virksomhed, hvor Lars Eriksen og Peter Eriksen, far og søn, er tredje og fjerde generation af ejere, som leder virksomheden.

Kvalitet og holdbarhed

I dag fremstiller Nilpeter trykmaskiner til etiketter og fleksibele emballager på tre kontinenter: Europa, Nordamerika og Asien. Kvalitet og holdbarhed er vigtige egenskaber ved virksomhedens maskiner. Egenskaber, der opnås, fordi man har intern produktion af alle vitale komponenter, et højt niveau af automatisering samt en omfattende kvalitetsstyring.

Nilpeter har endvidere en række datterselskaber, der støtter virksomhedens globale servicestrategi over for kunderne, så man effektivt kan supportere både lokale og multinationale trykkerier.

Design med rene linjer

Nilpeters design af trykmaskiner har altid været let genkendelig. Den danske tradition for design med rene linjer, kombineret med høj funktionalitet, er prioriteret højt i udviklingsfasen og derfor synligt i de nuværende produktlinjer.

Virksomhedens udvikling inden for design af trykmaskiner imødekommer en ny generation af maskinoperatører, som ønsker moderne brugergrænseflader med intuitiv betjening.

De fem moderne teknologicentre, som Nilpeter har etableret i Danmark, USA, Thailand, Indien og Brasilien, viser de nyeste Nilpeter produktlinier og er dermed med til at skabe opmærksomhed om trykmaskinerne. Herudover udnytter underleverandører og industripartnere faciliteterne til at teste nye teknologitendenser i lokale produktionsmiljøer.

En stærk vision for fremtiden

Nilpeter har gennem årene skubbet grænserne for teknisk ekspertise og skabt mange væsentlige innovationer, der har været med til at sætte nye standarder i etiketindustrien.

Innovationer, såsom UV-flexotryk, rotativ screentryk og den første platformbaserede offsettrykmaskine. Nilpeter er fortsat en innovativt forankret virksomhed med stærke visioner for fremtiden.

- Nilpeter-brandet er stærkere end nogensinde på grund af mange års vigtige partnerskaber og produktinnovationer. Vi værdsætter partnerskaber - med kunder, leverandører og branchens partnere. Vi stræber efter at dele vores erfaringer og arbejde med førende teknologileverandører for at skabe værdi med og for vores kunder.

- Inspireret af de nyeste teknologiske trends udvikler og implementerer vores dygtige arbejdsstyrke konstant nye løsninger, så vi kan forblive en stærk og innovativ kraft i trykindustrien. Selvom vi nyder godt af 100 års erfaring, er vi ikke forankret i det, der har fungeret tidligere, men fokuseret på, hvad der vil fungere i fremtiden, fortæller Lars Eriksen, administrerende direktør i Nilpeter.

 Nilpeter ser frem til at fejre ’100 års Innovation’ med medarbejdere, kunder, partnere og leverandører. Virksomheden markerer jubilæet på forskellige måder i løbet af året.

-hawin

 

 

8/3 2019