Nilpeter FA-17 nummer to til PrimoreelsPrimoreels' CEO, Henrik Sahlberg, med Nilpeters Allan Pedersen under fabriksindkøringstesten af den nye FA-17.

Nilpeter FA-17 nummer to til Primoreels

Den danske producent af låg til mejeriprodukter, Primoreels, er et godt bekendtskab hos Nilpeter efter at have erhvervet en 9-farve FA-17 i 2018. Trykmaskinen blev imidlertid beskadiget, da en omfattende brand ramte en stor del af Primoreels produktion i september 2020. Nu har producenten købt en ny FA-17

Via hårdt arbejde og beslutsomhed og hjælp fra tætte samarbejdspartnere og leverandører er virksomheden nu tilbage for fuld kraft og har investeret i en ny FA-17.

Under genåbningen af virksomheden købte Primoreels endvidere en renoveret Nilpeter FA-2500 for at komme i gang med produktionen så hurtigt som muligt efter branden.

Beredskabsplanen fungerede optimalt

- Når hele ens fabrik med produktionsudstyr, lager og udviklingsprojekter brænder ned til grunden, føles det som om tæppet bliver trukket væk under en, fortæller Henrik Sahlberg, administrerende direktør, Primoreels.

Som han kommer ind på blev virksomhedens beredskabsplan imidlertid sat i gang  med fuld kraft på branddagen. Afdækning af brugbare konverterings- og trykmaskiner på markedet blev påbegyndt, ekstra lager af råvarer blev udleveret, og flere forskellige tryksamarbejdspartnere blev straks aktiveret med henblik på forberedelse af klichéer og konverteringsværktøjer.

- Beredskabsplanen blev fulgt til punkt og prikke, hvilket betød, at alle der blev produceret for alle Primoreels’ kunder . Ikke en eneste oplevede produktionsstop på grund af branden. Det er en bemærkelsesværdig indsats, og noget vi kan være stolte af, forklarer Henrik Sahlberg.

Hjælper i en nødsituation

- Det var klart, at det var en ulykkelig situation med branden, men vi er glade for, at vi var i stand til at hjælpe Primoreels i en nødsituation sammen med vores branchepartnere og sikre, at de kunne opretholde produktionen under ombygningen. Vi er meget glade for at fortsætte partnerskabet og forventer da også, at der sker store ting nu, da Primoreels er 100% genetableret, siger Jesper Jørgensen, global salgschef, Nilpeter.

Nilpeter FA-17 er bygget op omkring den moderne trykoperatør, som med en intuitiv brugergrænseflade og fuld mobil trykkontrol giver maksimal stabilitet, den strammeste registertolerance og fremragende trykresultater på flere forskellige substrater; alle normale selvklæbende materialer, herunder fleksible emballagefilm, polymerfilm, metalliske film og papir.

FA-17 omfatter Nilpeters nemt monterbare sleeves, som giver reducerede opsætningstider, let håndtering, øgede produktionshastigheder, højere trykkvalitet, imponerende holdbarhed, og en lavere pris pr. etiket.

-hawin

 

 

 

16/8 2021