Nemco fejrer 10, 20 og 55 år som leverandør til fødevareindustrien

Nemco fejrer 10, 20 og 55 år som leverandør til fødevareindustrien

Nemco kan nu fejre at have været 10 år i Finland, 20 år i Sverige og 55 år i Danmark. Dermed kan virksomheden sætte en tyk streg under sin status som førende leverandør af maskiner, teknisk udstyr og emballage til den nordiske fødevareindustri

Nemco blev grundlagt i Danmark af Niels Yde i 1966 og har dermed 55 års fødselsdag i år. I starten havde Nemco agenturer på Scotsman ismaskiner og Langen udstyr, som hovedsageligt bestod af maskiner inden for tilvirkning af kødkonserves og dåseskinker. I dag skaber Nemco innovative og bæredygtige løsninger til fødevareindustrien inden for maskiner, teknisk udstyr og emballage. Nemco har aftaler med en lang række førende internationale producenter af maskiner, og firmaet er over årene vokset til i dag at omfatte i alt 52 medarbejdere i Norden.Nemco AB har været på det svenske marked i 20 år. I starten leverede Nemco AB stand-alone maskiner. I dag leverer og servicerer firmaet i betydeligt større udstrækning totalløsninger med komplette produktionslinjer. Antallet af medarbejdere, der betjener det svenske marked, er femdoblet fra 2 til 10.

Nemco Machinery Oy i Finland fejrer i år 10 års jubilæum. Nemco startede i Finland med et enkelt agentur. I dag har Nemco Oy aftaler med syv producenter. De finske kunder serviceres fra et salgskontor med medarbejdere og teknikere i Helsinki.

Lars Olsgaard, direktør i Nemco

- Siden starten i 1966 har vi været gennem en fantastisk udvikling. Det er på alle måder en anden tid i dag end for 10 og 20 år siden – for slet ikke at tale om for 55 år siden. Der har været et generationsskifte både blandt vores producenter og blandt vores kunder. Dertil kommer de kulturelle forandringer, som har påvirket folks spisevaner. Forbrugerne efterspørger betydeligt flere veganske produkter og andre alternativer til traditionelle fødevarer her i 2021. Vi glæder os til i kraft af vores kompetente personale at videreføre de gode relationer, vi har til vore kunder og leverandører. Vi vil fortsætte med at udvikle nye bæredygtige løsninger i samarbejde med vores mange gode kunder inden for fødevareindustriens forskellige segmenter, siger Nemcos direktør Lars Olsgaard.

-lipe

7/6 2021