Intelligente løsninger er på plads

Intelligente løsninger er på plads

Både Scanpack og FoodTech får besøg af Sealing System, når messerne slår dørene op i henholdsvis Göteborg og Herning. Med på standene har leverandøren masser af avancerede løsninger, effektivt pakke- og pallelasterudstyr og robotter

Sealing System A/S deltager i år på Scanpack i Göteborg og FoodTech i Herning. På begge messer udstilles den nyudviklede pallelaster IP-4 Greenline, der kan ses i fuld funktion og i interaktion med en Okura Ai 1800 CE robot, der skal palletere og depalletere.

Sealing System har intensiveret samarbejdet med Okura, der også omfatter salg af Okura-robotter i Skandinavien, samt service og salg af reservedele i resten af Europa.

40 års erfaring

Sealing Systems IP - 4 Greenline Pallelaster er den nyest udviklede fuldautomatiserede pallelaster. Det er en driftssikker og miljøvenlig løsning, der bliver drevet af stabile servomotorer i stedet for brug af trykluft, hvilket sætter nye standarder for håndteringsnøjagtighed.

Maskinen er skabt til at kunne køre 24/7 med et minimum af vedligeholdelsesomkostninger. IP-4 Greenline er konstrueret og udviklet ud fra mere end 40 års erfaring inden for automatiserede pakke- og palleteringsanlæg og med basis i levering af mere end 1200 pallelastere til kunder fordelt over det meste af verden.

Kundeløsning udstilles

Derudover udstiller Sealing System pakkeløsningen, IRP (Intelligent Robot Picker). IRP er velegnet til højhastighedspakning af mindre emner, som skal pakkes i yderemballage som f.eks. papkasser, SRS kasser eller plastkasser. Ved en typisk løsning bliver produktet løftet med vakuumhoved ved pickupbanen og flyttet videre til kasse eller bakke.

På FoodTech udstiller Sealing System en picker som en færdig løsning med kasserejser og kasselukker, der efterfølgende skal implementeres hos en kunde.

Og så udstiller man også udstyr og løsninger fra underleverandører, der omfatter nogle af verdens mest velrenommerede firmaer inden for kvalitetskontrol, håndtering og pakning af fødevarer. Det gælder blandt andet maskiner fra Ishida og CPS.

Robotter i vækst

Robotteknologien er i vækst, og der er stor efterspørgsel på fuldautomatiske løsninger til komplette pakkelinjer. Sealing System er en af de virksomheder, der har taget robotteknologien til sig.

Gennem en længere årrække har de specialiseret sig i udvikling, konstruktion og fremstilling af intelligente pakkelinjeløsninger. Sealing Systems er en af de virksomheder, der har oplevet stor vækst og er blevet en af Skandinaviens førende virksomheder indenfor området.

Siden 2003 har virksomheden anvendt robotter i sine palleteringssystemer og har forhandling af en række velrenommerede robotter, heriblandt KUKA og Okura, og pakkemaskiner indenfor industrien. Banesystemer, transportbånd, værktøjer til robotter samt alle styringer bliver produceret in-house. 

Kunderne er nogle af de største virksomheder

Kunderne tæller nogle af landets største virksomheder fra fødevarebranchen og den øvrige industri. Og er i høj grad tilbagevendende kunder, som med tiden også bliver gode samarbejdspartnere.

- Udover Danmark er vi ved at etablere os i Norge og Sverige, og specielt i Norge har vi fået rigtigt godt fat hos nogle store fødevarevirksomheder, siger salgsdirektør Kjeld Østergaard Jensen.

Kunderne vil ofte gerne have en enkelt leverandør i stedet for flere, og der er en tendens til, at pakkelinjerne bliver større og mere avancerede, og oftere med robotteknologi. Dette stiller også krav til serviceaftalerne, der tilbydes 24/7.

-hawin

 

8/10 2018