Fleksibel kodelæser til arbejdet ved transportbåndene

Fleksibel kodelæser til arbejdet ved transportbåndene

Nyt kamera fra Sick giver stor læsbarhed fra alle vinkler af samtlige kodetyper

Lector631 er navnet på Sicks nye kodelæser, som er et alt-i-ét kamera.
Kodelæseren har udskiftelige objektiver som både giver stort læserum og fleksibilitet i læsning.

Det avancerede 1,2 megapixel kamera er i stand til at levere en høj læserate ved store hastigheder og de udskiftelige objektiver tillader, at læseområdet passer bedst muligt, til den opgave den skal løse.


 
Det betyder, at kodelæseren er fleksibel i forhold til koderetning og læserate, og med den nye firmware læser den tilmed DotCodeA og OCR.

Konfigurationssoftwaren og tilbehøret er det samme for alle datafangstprodukter fra Sick, derfor kan brugerne hurtigt komme i gang og  opgradere eller ændre i opsætningen.  

Lector631 identificerer og afkoder alle gængse kodetyper, stregkoder såvel som 2D-koder, uafhængigt af hvordan koden vender. Man skal altså kun bruge ét kamera uanset om kodetypen skifter, eller om orienteringen af koden i læseområdet ikke er kendt på forhånd.

Den hurtige billedbehandling betyder, at kodelæseren er velegnet til logistiksystemer, der anvender transportbånd, hvor emnerne passerer forbi, men ikke nødvendigvis er placeret i en bestemt vinkel i forhold til læseren.

4D Pro hvor alt passer sammen
Sick har udviklet et gratis programmeringsværktøj (Sopas), som udover, at det er let at anvende, er en fælles programmeringsplatform for Sick produkter generelt.

Fordelen er, at programmeringsværktøjet er det samme for stregkoder, 2D, 3D eller RFID, og man derfor kan skifte teknologi uden at skulle starte forfra. Den samme tankegang gælder tilbehør hvor beslag, kabler og tilslutningsbokse er ens for forskellige teknologier.

Applikationer og anvendelsesmuligheder spænder bl.a. fra 'Presentation mode' til manuel pakkehåndtering,læsning af koder på kasser med stor højdeforskel og automatisk læsning af koder på diverse emballager.

-lipe

Fakta om Lector 631
1,2 Mpixel sensor (1280 x 1024 pixels).
Dekodere: 1D,2D-matrix, Stacked PDF, Postal samt on-board kode verificering  og overvågning
Sigtelaser for nem indjustering
Lang rækkevidde via ultra fleksibelt koncept med frit valg af objektivtype og brændvidde
Alsidig adapterkoncept for tilpasning af objektivtype (Standard C-Mount, Compact C-mount, S-mount)
Mange forskellige farver lyskilder tilbydes (Indbygget eller ekstern)
Blå LED lyskilde for optimal læseevne på dårlig kontrast
Grøn Feedback LED samt bipper for kvittering af læsning
Høj læserate og objekt hastighed
Kompakt hus12/2 2018