Egatec og Kassow Robots indgår partnerskab

Egatec og Kassow Robots indgår partnerskab

Med tilgangen af robots fra danske Kassow kan EGATC tilbyde sine kunder en endnu mere komplet platform til automatisering af pakkemaskiner, end-of-line-løsninger og intern transport

Kassow Robots markedsføres under sloganet 'Strong -Fast -Simple'. Virksomheden har siden sin start i 2014, udviklet en serie med 5 stærke og konkurrencedygtige cobot-modeller fra payload på 5 kg op til 18 kg og rækkevidder på op til 1,8m meter.

De kan hurtigt og let integreres i de fleste produktioner, og derfor er det ambitionen, at disse robotter, ikke alene skal indgå i EGATECs egne end-of-line løsninger, men i høj grad også af andre brancher.


Sales Manager, Dieter Pletscher (th.) og CEO, Kristian Kassow fra Kassow Robots (tv.) og (mf.) CEO, René Kemp Møller i EGATEC A/S

EGATEC A/S har siden 2003 udviklet robotløsninger, og direktør René Kamp Møller udtaler i en pressemeddelelse:

- Vi har i robotterne fra Kassow fundet et fantastisk produkt, som i den grad lever op til EGATEC´s krav om solidt, robust og gennemført design. Samtidig med en utrolig god software platform inkluderets både nem og intuitivt drag-and-drop, der gør det muligt for slutbrugeren at udføre robotprogrammering og ændringer, men også med mulighed for styring via EGATEC´s egen styrings software, siger han og tilføjer:

Alle produkter fra EGATEC er designet, konstrueret, samlet og testet i Danmark, og Kassow Robots 7-aksede coboter fra Kassow Robots i København vil blive en del af denne danske rejse.

Hos Kassow Robots ser de også frem til et godt samarbejde med EGATEC. Dieter Pletscher, Global Sales Manager hos Kassow Robots udtaler således
- Vi er stolte over at kunne præsentere EGATEC A/S som vores nye partner i Danmark, hjemmemarkedet for Kassow Robots. EGATEC A/S er kendt for sine intelligente automatiseringsløsninger til alle forskellige slags brancher.

-lipe

 

26/4 2021