Certificerede, ultra fleksible Ethernet-kabler til e-chains

Certificerede, ultra fleksible Ethernet-kabler til e-chains

igus' nye chainflex CAT5e- og CAT6-kabler med forudsigelig og garanteret driftslevetid har fået certificering til CC-Link IE-protokoller, der er designet til hurtig udveksling af store mængder data i fabrikker og produktionsanlæg

CAT5e- eller CAT6-kabler er uundværlige i implementeringen af Industry 4.0 inden for automatisering, og igus har nu udviklet to yderst fleksible Ethernet-kabler, CFBUS.045 og CFBUS.049, særligt til brug i energikæder. De nye kabler er nu blevet testet af uafhængige institutter og har modtaget certifikatet til CC-Link IE-protokoller til Asien samt UL-certificering øget til 600 volt til det amerikanske marked.

Industrielt Ethernet er skridtet ind i fremtiden for morgendagens digitialiserede fabrik.Mange undersøgelser viser, at brugen af feltbusser stagnerer, og at antallet af Ethernet-noder øges med tocifrede vækstrater. Det er tilfældet i Asien, men også i stigende grad i Europa, og brugere vælger CC-Link IE (Industrial Ethernet)-teknologier. Disse systemer tilbyder problemfri dataudveksling på alle niveauer i et produktionsanlæg, fra det højeste kontrolniveau til fremstillingsniveauerne.

CC-Link IE-controllernetværket er designet til den hurtige udveksling af store mængder data i en fabrik eller et produktionsanlæg, hvorimod CC-Link IE-feltnetværk er blevet optimeret via tilslutning af en bred vifte af enheder og deres forbindelse til andre eksisterende netværk såsom standarden CC-Link.

Disse øgede krav til industrielt Ethernet-kommunikationsnoder kræver sikker og langvarig forbindelse mellem komponenterne for at opfylde behovet for de stadigt voksende mængder data, som overføres. CAT5e- og CAT6 chainflex Ethernet-kabler er det helt rigtige valg for at sikre denne kommunikation.

Med over 76 millioner slag og en bøjningsradius på 9,5 x d i test 3089 har de tydeligt demonstreret deres exceptionelt lange driftslevetid i igus' testlaboratorium.

Chainflex-kabler til sikker og pålidelig dataoverførsel
En stor udfordring i industrielle miljøer er den begrænsede levetid af datastrømme pga. aldringen af de førte kabler.

igus er den eneste leverandør, der tilbyder følgende serier af buskabler: CFBUS.045 CFBUS.PUR.045, CFBUS.PVC.045 (CAT5e) og CFBUS.049, CFBUS.PUR.049 og CFBUS.PVC.049 (CAT6). Det største kabelsortiment på markedet er blevet særligt udviklet og testet til brug i energikæder.

Med mere end to milliarder testcyklusser og mere end 1,4 elektriske test om året er igus bannerføreren inden for førte kabler i energikæder. Alle testdata indtastes også i et onlineværktøj, som nøjagtigt forudsiger driftslevetiden for alle chainflex-kabler. Et yderligere bevis på kabelkvaliteten er certificeringerne:

Alle nye BUS-kabler er certificerede af CLPA CC-Link Partner Association efter omfattende elektriske test, kablerne også har UL-certificeringen på de øgede 600 volt.

Garanti for industriel kommunikation
igus leverer 1.350 kabeltyper, hvilket er det største sortiment af energikædekabler på markedet med verdens mest omfattende udvalg af internationale certificeringer såsom CC-Link-certifikatet. motion cable-specialisten har også leveret UL-
certificerede chainflex-kabler til mekaniske og fabriksanvendelser i mere end 25 år. For eksportfirmaer betyder det nem
toldbehandling, så det er let at eksportere til USA. Eftersom de vedvarende test af alle chainflex-kabler foretages i igus'
eget 2.750 kvadratmeter store testlaboratorium, er igus den eneste producent i verden, der tilbyder 36-måneders garanti på hele sit kabelsortiment, herunder de nye Ethernet-kabler til CAT5e og CAT6.

15/5 2019