Australian Bodycare kan vækste med Egatecs betalingskoncept

Australian Bodycare kan vækste med Egatecs betalingskoncept

'Pay As You Pack' aftale har gjort det attraktivt for hudplejeproducenten at investere i en ny automatiseret pakkelinje, der både skal øge kapaciteten og forbedrer arbejdsmiljøet

Af Lisbeth Petersen

Med sit PAYP (Pay as you pack)koncept har den fynske automatiseringsvirksomhed, Egatec gjort det muligt for kunder at automatisere pakkeopgaver uden hverken at investere i teknologi og maskiner.
Egatec både producerer, leverer og installerer anlægget, og herefter betaler kunden for det antal kasser eller paller, anlægget pakker.
Det er en fordel, hudplejeproducenten Australian Bodycare har fået øjenene op for.

Esben Kristoffersen, som er medejer af -og produktionsleder i -Australian Bodycare og, fortæller:

-Vi er i en kraftig vækstfase, og vi investerer meget for at få vores brand markeret hos forbrugerne. I denne vækstfase har vi derfor brug for ikke at binde unødvendig likviditet i større anlæg, og derfor er 'pay-as-you-pack modellen en attraktiv løsning for os. Desuden tiltalte Egatec's 'full service koncept' os, da vi ikke har operatører med automationsmæssig baggrund, og derfor er det vigtigt, at vi kan få den nødvendige service og support for at sikre driften af linjen.


Virksomhedens pakkelinje består af en EGApacker pakkemaskine og en toplukker der tilsammen både rejser, pakker og forsegler kasser med store og små æsker.

Mere end bare økonomiske fordele
Virksomhedens beslutning om at bruge Egatec's PAYP-koncept, skyldes ikke kun den økonomiske fordelagtige model, men også andre vigtige faktorer som inkluderet vedligehold, reparationer, reservedele og overvågning af produktion, hvilket gjorde konceptet særdeles attraktivt.

-Vi kunne se en likviditetsmæssig fordel i, at vi kun skal betale for det, vi rent faktisk producerer. Vi ved hele tiden, hvad den løbende udgift er. Samtidigt er det en tryghed, at alle løbende omkostninger, såsom service, reservedele og telefonisk support er inkluderet i PAYP-konceptet. Opstår der udfordringer med pakkemaskinen, kan vi bare ringe for at få problemerne løst, siger Esben Kristoffersen.

Komplet overblik over produktionen
Som en del af PAYP får kunden dataindsamlingmodulet EGAlog, som overvåger og giver et overblik over produktionen, bl.a. antallet af producerede kasser.

Med Egatec's webbaserede præsentationsværktøj EGAlog, bliver alle produktions- og forbrugsdata opsamlet og bearbejdet, så kunden får et komplet overblik over sin egen produktion. Blandt andet med oplysninger som:
Hvor meget producerer maskinen?
Hvor mange kasser er pakket og palleteret?
Har der været fejl i produktionen?

Alle data lagres sikkert i skyen og er derfor tilgængelige via en browser når som helst og hvor som helst.

23/9 2020