Bewi køber Honeycomb Cellpack

Bewi køber Honeycomb Cellpack

Udbyderen af bæredygtige emballage-, komponent- og isoleringsløsninger, Bewi, har købt 51% af den danske emballagevirksomhed Honeycomb Cellpack, der producerer og leverer beskyttelsesemballager til store dele af såvel den danske som den nordiske industri. Det er emballageløsninger, som er designet, udviklet og fremstillet bæredygtigt og som er både genanvendelige samt biologisk nedbrydelige

- Gennem dette køb udvider vi vores sortiment af designs og materialer inden for beskyttelsesemballager, som er helt i tråd med vores strategi, om at være en komplet løsningsleverandør, siger Karl Erik Olesen, administrerende direktør for Bewi Denmark.

- Vores vision er 'Protecting people and goods for a better every day', hvilket vi gør ved at fokusere på innovative og bæredygtige emballage-, komponent- og isoleringsløsninger uafhængigt af materiale, fortsætter han.

Honeycomb Cellpack

Honeycomb Cellpack har solid erfaring i udvikling og produktion af kundetilpassede emballageløsninger baseret på papir. Disse emballageprodukter komplementerer emballageløsninger fremstillet af Flamingo/EPS. Ligesom Flamingo/EPS-produkter er Honeycomb Cellpacks produkter 100 % genanvendelige ligesom de også er 100 % bionedbrydelige.

Salg sikrer den positive og stabile vækst

- Vi ser dette salg af 51% af aktierne i vores virksomhed som en naturlig udvikling, baseret på den generelle konsolidering, der finder sted på emballagemarkedet. Som en del af Bewi vil vi i fremtiden kunne fortsætte den positive og stabile vækst,  vi har haft gennem de sidste ca. otte år, siger Thomas Bladt, administrerende direktør og ejer af Honeycomb Cellpack.

Han  fortsætter:

- Som en del af en større virksomhed  i emballageindustrien, vil vi også være i stand til at sikre fortsat vækst på vores markeder - samt  have mulighed for yderligere investeringer i udvidelse af vores  produktionsfaciliteter og produktudvikling.  

Honeycomb Cellpacks geografiske fokus er Danmark, de nordiske lande og Nordeuropa. Virksomheden har mange og langvarige med velrenommerede blue-chip-kunder.

I forbindelse med købet øger Bewi sin totale omsætning af papirbaserede produkter til ca. 200 millioner DKK.

- Jeg er meget glad for at kunne byde Honeycomb Cellpack velkommen til Bewi-familien og jeg er stolt over, at vi endnu engang styrker vores kundetilbud på det danske marked såvel som øvrige markeder. Kombineret med 100% genanvendt Flamingo/EPS vil produkter fra Honeycomb Cellpack give os en styrket og bæredygtig produktportefølje, siger Karl Erik Olesen.

De to selskaber er enige om en option på overdragelse af de resterende 49 procent af Honeycomb Cellpack aktierne.

Thomas Bladt fortsætter som administrerende direktør for virksomheden og administrerende direktør i Bewi Denmark Karl Erik Olesen indtræder som bestyrelsesformand.

-hawin

13/4 2021