Nemco udvider i Sverige Sandra Gabriel, Nemco AB.

Nemco udvider i Sverige

Nemco, nordisk leverandør af løsninger til fødevareindustrien, styrker nærheden til det svenske marked og udvider derfor den svenske salgsafdeling med to product managers, som skal rådgive Nemcos svenske kunder og være med til at styrke den fremtidige positionering af virksomheden

- Når vi styrker vores organisation i Sverige, hænger det naturligvis sammen med den fremgang, vi allerede har oplevet, men frem for alt ønsker vi at kunne yde vores kunder den bedst mulige rådgivning og sikre nærheden i markedet, siger CEO Lars Olsgaard, Nemco.

Den ene af de to nye profiler er Sandra Gabriel. Hun skal rådgive og forretningsudvikle Nemcos svenske kunder vedrørende løsninger fra Nemcos samarbejdspartner Vemag Maschinenbau. Sandra Gabriel kommer fra en stilling som area sales manager hos Octofrost AB.

Sandra Gabriel er uddannet industrial business administrator i Tyskland og har mere end 20 års erfaring fra en række internationale industrivirksomheder. Sandra Gabriel er bosat i Sverige.

Den anden nye stærke profil hos Nemco er Hans Appelgren. Han har ligeledes stor og international erfaring inden for fødevareindustrien i kraft af ansættelser hos bl.a. Multivac, PFM, Bemis Packaging og LyondellBasell.

Hans Appelgren.

Hans Appelgren er product manager for Sealpac og skal rådgive og bistå Nemcos kunder med at skabe udvikling, innovation og bæredygtige løsninger, samtidig med at han skal være den drivende kraft inden for udvikling af Sealpac-sortimentet.

- Vi er meget glade for at byde velkommen til Sandra Gabriel og Hans Appelgren. De vil indtage vigtige roller i den fortsatte udvikling af Nemco AB, og med deres tekniske viden og erfaring står vi endnu stærkere i rådgivningen til og samarbejdet med vores kunder, siger CEO Lars Olsgaard.

-hawin

 

Fakta om Nemco

Nemco er en af de førende nordiske leverandører af løsninger til fødevareindustrien – omfattende maskiner, teknisk udstyr og emballage. Nemco er etableret i Danmark i 1966. Firmaet dannede i 2000 det svenske selskab Nemco AB og i 2011 det finske selskab Nemco Oy for at understøtte Nemcos position på det nordiske marked.

 

 

12/10 2021