Faller står for det hele

Faller står for det hele

På Pharmapack 2019 viser August Faller sin omfattende produkt- og serviceportefølje

Hvordan kan funktionaliteten hos farmaemballager forbedres yderligere? Hvorledes garanteres en omfattende sikkerhed? Til disse vigtige udfordringer for branchen præsenterer emballagespecialisten August Faller sine konkrete løsninger på Pharmapack 2019 i Paris.

I medicinalindustrien er August Faller kendt som en kompetent partner til sekundær emballage. Systemleverandøren byder på totalleverancer af falsæsker, vejledninger, klæbeetiketter og kombinationsprodukter. Også ved udviklingen af specialløsninger råder virksomheden over mange års erfaring og ekspertviden.

Forstørrelsen af kommunikationsfladen på medicinemballager er et af fokusemnerne hos August Faller Koncernen på Pharmapack 2019.

Som et eksempel herpå præsenterer virksomheden sin »zoom-boks« for de besøgende på messen. Falsæsken forener størstedelen af løsningsporteføljen i et enkelt produkt. Dertil hører blandt andet informationslapper, multipage-klæbeetiketter og NFC til den digitale kommunikation.

Disse udvidede kommunikationsflader er nyttige for alle medicinalvirksomheder, så de kan efterleve deres kommunikationspligt og samtidig opnå en succesrig kommunikation med læger, apoteker og forbrugere.

På messen informerer virksomheden også om sin produktportefølje inden for området smart-packaging og viser derved vha. forskellige løsninger det enorme potentiale af interaktive og smarte emballager. Sikkerhed, compliance, behandlings og -succes forbedres dermed afgørende.

Det bliver desuden mere og mere relevant at beskytte patienterne mod forfalskede varer. August Faller viser dertil sine specielle etiketter med tamper evidence garanti, som forhindrer manipulation af falsæskeemballager. Efter ønske kan emballagerne allerede under produktionen påtrykkes med serialiserede koder. Disse sikrer en nem og pålidelig sporing af medikamenterne.

Pharmapack 2019 foregår 6. & 7. februar i Paris i Paris Expo. August Faller finder man i Hal 7.2, Stand D28.

-hawin

13/12 2018
 • BrochurerDOWNLOAD
 • Stok Emballage

  Stok Emballage

  Plastemballage til alle formål - og til hele Europa.
 • Agfa Graphics

  Agfa Graphics

  Inkjet Løsninger
 • Grundtvig

  Grundtvig

  Medical packaging and logistics
 • Bong

  Bong

  Læs mere om vores konvolut- og Propac emballagesortiment
 • HSA Systems

  HSA Systems

  A Unique Imprint
 • Schur

  Schur

  Det kan mærkes overalt
 • RPC Superfos

  RPC Superfos

  SuperLock er plastemballage, der op til tredobler holdbarheden for fødevarer
 • Grakom

  Grakom

  Brancheforeningen for Kommunikation, Design & Medieproduktion