Faller står for det hele

Faller står for det hele

På Pharmapack 2019 viser August Faller sin omfattende produkt- og serviceportefølje

Hvordan kan funktionaliteten hos farmaemballager forbedres yderligere? Hvorledes garanteres en omfattende sikkerhed? Til disse vigtige udfordringer for branchen præsenterer emballagespecialisten August Faller sine konkrete løsninger på Pharmapack 2019 i Paris.

I medicinalindustrien er August Faller kendt som en kompetent partner til sekundær emballage. Systemleverandøren byder på totalleverancer af falsæsker, vejledninger, klæbeetiketter og kombinationsprodukter. Også ved udviklingen af specialløsninger råder virksomheden over mange års erfaring og ekspertviden.

Forstørrelsen af kommunikationsfladen på medicinemballager er et af fokusemnerne hos August Faller Koncernen på Pharmapack 2019.

Som et eksempel herpå præsenterer virksomheden sin »zoom-boks« for de besøgende på messen. Falsæsken forener størstedelen af løsningsporteføljen i et enkelt produkt. Dertil hører blandt andet informationslapper, multipage-klæbeetiketter og NFC til den digitale kommunikation.

Disse udvidede kommunikationsflader er nyttige for alle medicinalvirksomheder, så de kan efterleve deres kommunikationspligt og samtidig opnå en succesrig kommunikation med læger, apoteker og forbrugere.

På messen informerer virksomheden også om sin produktportefølje inden for området smart-packaging og viser derved vha. forskellige løsninger det enorme potentiale af interaktive og smarte emballager. Sikkerhed, compliance, behandlings og -succes forbedres dermed afgørende.

Det bliver desuden mere og mere relevant at beskytte patienterne mod forfalskede varer. August Faller viser dertil sine specielle etiketter med tamper evidence garanti, som forhindrer manipulation af falsæskeemballager. Efter ønske kan emballagerne allerede under produktionen påtrykkes med serialiserede koder. Disse sikrer en nem og pålidelig sporing af medikamenterne.

Pharmapack 2019 foregår 6. & 7. februar i Paris i Paris Expo. August Faller finder man i Hal 7.2, Stand D28.

-hawin

13/12 2018