Faller og Perigord samler kompetencerneDaniel Keesman (tv.), administrerende direktør i August Faller Group, og Alan Leamy, CEO hos Perigord, glæder sig over det kommende samarbejde.

Faller og Perigord samler kompetencerne

Den tyske emballageproducent August Faller har dannet et joint venture med Perigord. Det skal styrke designarbejdet på emballager og etiketter

Den tyske emballageproducent August Faller og Perigord Premedia går sammen. Den irske udbyder af designløsninger til life science-branchen har med omgående virkning overtaget aktiemajoriteten i datterselskabet August Faller Artwork Solutions (AFAS).

Med dette joint venture ønsker begge virksomheder at vinde nye markeder, udvide deres portefølje og samle de eksisterende kompetencer.

Perigord er leverandør af etiketterings- og designydelser til lægemiddelindustrien. Virksomheden, der har sit hovedsæde i Dublin, er allerede repræsenteret i USA, Irland og Asien – og takket være dette joint venture med August Faller er turen kommet til det europæiske kontinent.

- Vi har gennem et stykke tid ledt efter en mulighed for at udbygge vores tilstedeværelse i Europa, så vi bedre kan betjene vores kunder fra hele verden, siger CEO Alan Leamy.

- Takket være samarbejdet med Faller Group har vi nu fået en central repræsentation i Europa, hvorfra vi bedre kan understøtte vores kunder på de lokale markeder. Derudover får vi en platform til at udbygge vores forretning og markedsandele i den tysksprogede region, hvor der ligger særligt mange europæiske life science-virksomheder.

Også for August Faller tegner sammenlægningen med Perigord særdeles lovende.

- Ledelsen og aktionærerne i Faller er meget glade for dette joint venture med Perigord, understreger Daniel Keesman, administrerende direktør i Faller Group.

- Vi er overbeviste om, at ledelseskompetencen, den faglige viden og den digitale teknologi, som Perigord tilfører AFAS, vil blive vigtige faktorer for virksomhedens fortsatte vækst.

Emballagespecialistens datterselskab er specialiseret i professionel styring af designarbejdet inden for sekundære emballagematerialer og reklamematerialer i lægemiddelindustrien.

- Faller glæder sig over at blive en del af AFAS’ voksende succes, siger Daniel Keesman.

-hawin

25/3 2019
 • BrochurerDOWNLOAD
 • Flexopack

  Flexopack

  BVM Pakkemaskiner
 • Grundtvig

  Grundtvig

  Medical packaging and logistics
 • Bong

  Bong

  Læs mere om vores konvolut- og Propac emballagesortiment
 • Agfa Graphics

  Agfa Graphics

  Inkjet Løsninger
 • Grakom

  Grakom

  Brancheforeningen for Kommunikation, Design & Medieproduktion
 • HSA Systems

  HSA Systems

  A Unique Imprint
 • Schur

  Schur

  Det kan mærkes overalt
 • RPC Superfos

  RPC Superfos

  SuperLock er plastemballage, der op til tredobler holdbarheden for fødevarer