Cobots giver renere produkter på kortere tid

Cobots giver renere produkter på kortere tid

MedicoPack, der fremstiller emballageløsninger i plast til medicinalindustrien, har på to produktionslinjer yderligere reduceret risikoen for kontaminering af produkterne ved hjælp af fleksible robotgribere fra OnRobot. Løsningen reducerer også den tid, det tager at inspicere produkterne Se video:

To samarbejdende robotter cobots monteret med fire gribere fra OnRobot assisterer på to produktionslinjer hos MedicoPack, der har eksisteret siden 

På fabrikken i Langeskov bliver der dagligt produceret et større antal infusionsbeholdere. Når plastikbeholderne er støbt, monteret og kontrolleret, kører de ad et samlebånd forbi robotarmene, som hver især er forsynet med to OnRobot-gribere, så den kan tage to emner ad gangen og stable dem korrekt, så de er klar til pakning.

Tidligere blev de færdigproducerede infusionsbeholdere samlet i et stort pakkekar, hvorfra de blev manuelt kontrolleret, stablet og pakket. MedicoPack vurderede, at det kunne gøres mere hensigtsmæssigt, både i forhold til produktionens effektivitet, men også i forhold til kontamineringsrisiko. MedicoPack valgte derfor at automatisere stablingsopgaven.

-lipe

25/5 2020