Hjælp til valg af farmaetiketter

Hjælp til valg af farmaetiketter

Emballagespecialisten August Faller har udgivet gratis vejledning, hvor kunder i farma- og helseindustrien på nettet kan få gode, gratis råd til både design af og materialer og teknologi til de rette etiketter

Etiketter er en vigtig del af emballagerne inden for farma- og healthcare-industrien, biotek- og medicinteknikbranchen. Afhængigt af anvendelsen skal de opfylde vidt forskellige krav. Derfor giver emballagespecialisten August Faller i et nyt 'whitepaper' et grundigt overblik over materialer, teknologier og designmuligheder.

Det udførlige whitepaper 'All-rounders for high standards - Farmaetiketter - det universelle produkt til høje krav - kan downloades gratis på August Fallers hjemmeside: https://www.august-faller.com/en/lp-whitepaper-pharma-etiketten.html

Klæbeetiketter har en lang række forskellige opgaver: Læger, apotekere og patienter kan finde vigtige oplysninger på etiketten vedr. den rigtige indtagelse, holdbarheden på et medikament samt advarsler til det. Produkter, der kan købes uden recept, bliver mere attraktive på salgsstedet og sørger på den måde for øgede salgstal. Produkterne, der er forsynet med batchnumre og seriekoder, hjælper producenterne med at gøre deres produktionsprocesser transparente og sporbare og med at beskytte dem mod produktforfalskninger.

For at være udstyret til disse og mange andre opgaver findes der etiketter i mange forskellige varianter. De adskiller sig f.eks. i kraft af deres forarbejdning, de anvendte materialer, den anvendte trykketeknik samt i størrelse og format. August Fallers whitepaper oplyser, hvilke muligheder brugerne har ved udviklingen og udformningen af de etiketter, der er optimale for dem. Her kan man f.eks. læse, hvilken etikettype der egner sig til hvilken anvendelse, hvordan de enkelte komponenter kan tilpasses ideelt efter hinanden, og hvilke faktorer der er afgørende ved produktionen af etiketter.

-lipe

26/9 2019
 • BrochurerDOWNLOAD
 • HSA Systems

  HSA Systems

  A Unique Imprint
 • GRAKOM

  GRAKOM

  Grafisk Kommunikation & Medier
 • Superfos

  Superfos

  En Berry Global virksomhed, designer og fremstiller innovativ plastemballage.
 • Wink

  Wink

  Perfect tools for perfect labels
 • Schur

  Schur

  Det kan mærkes overalt
 • Grathwol

  Grathwol

  Din Emballagepartner