August Faller udvikler Multipage-klæbeetiketter uden laminatDen flersidede etiket er 100 % genindvindelig, og den kan rumme mange oplysninger på meget lidt plads.

August Faller udvikler Multipage-klæbeetiketter uden laminat

August Faller, der er specialist i emballage til lægemiddelindustrien, lancerer en ny flersidet klæbeetiket til lægemidler. Den er fremstillet af papir uden laminat, og den kan således genindvindes 100 %. Den har fuldstændig de samme fordele som de velkendte Multipage-etiketter fra Faller

Bæredygtig emballage vinder indpas i alle brancher, også i lægemiddelindustrien og sundhedssektoren. Derfor har August Faller udviklet en Multipage-klæbeetiket til glas-, plastik-, papir- og papemballage, der ikke er forsynet med den sædvanlige folielaminering.

Etiketten består udelukkende af papir og kan uden problemer genindvindes – den er dermed i høj grad med til at gøre lægemiddelemballage mere miljøvenlig. Den innovative idé blev til virkelighed i Schopfheim i det sydlige Baden på Fallers fabrik, der har specialiseret sig i produktion af etiketter.

Multipage-klæbeetiketterne fra August Faller kan fås i udgaver med to til 32 sider. Det betyder, at lægemiddelvirksomheder kan samle særligt mange oplysninger til læger, apotekere og patienter på meget lidt plads. De er en kombination af etiket og indlægsseddel og kan fås i to varianter: som klæbeetiket i brochureform (booklet) og som foldet etiket (leaflet).

Endvidere kan kunderne vælge mellem mange forskellige udformninger. Etiketterne kan f.eks. udføres som permanent klæbende, som aftagelige eller genlukkelige, og de kan udføres med perforeringer, sider der kan rives ud samt diverse åbningsvarianter. Hvis det ønskes, forsyner Faller dem også med punktskrift (blindeskrift) og et serienummer i henhold til direktiv 2011/62/EU.

-hawin

9/8 2019
 • BrochurerDOWNLOAD
 • Schur

  Schur

  Det kan mærkes overalt
 • GRAKOM

  GRAKOM

  Grafisk Kommunikation & Medier
 • HSA Systems

  HSA Systems

  A Unique Imprint
 • Wink

  Wink

  Perfect tools for perfect labels
 • Grathwol

  Grathwol

  Din Emballagepartner
 • Superfos

  Superfos

  En Berry Global virksomhed, designer og fremstiller innovativ plastemballage.